Libnet.ro
UNICEF

19:31

Warren Buffet a urcat pe locul doi in topul miliardarilor lumii, depasindu-l pe Carlos Slim Helu

B1 B1,
Warren Buffet a urcat pe locul doi in topul miliardarilor lumii, depasindu-l pe Carlos Slim Helu

Warren Buffet a devenit al doilea miliardar al lumii, clasat imediat dupa Bill Gates, surclasandu-l pe magnatul mexican Carlos Slim Hellu, scrie Bloomberg. Averea acestuia insumeaza 63,7 miliarde de dolari,. continuă pe B1

Warren Buffett l-a depasit pe magnatul Slim Helu. Pe ce loc a urcat afaceristul american in topul miliardarilor lumii

Warren Buffet l-a depasit in topul miliardarilor la nivel global pe magnatul mexican Carlos Slim Helu, dupa ce averea acestuia a scazut joi cu 1,6 miliarde de dolari, si a devenit astfel al doilea cel mai bogat om din lume, dupa cofondatorul Microsoft.

Topul miliardarilor lumii facut de Bloomberg: Bill Gates pe primul loc, Buffett l-a depasit pe Slim si a urcat pe doi

Warren Buffett l-a depasit in topul miliardarilor la nivel global pe magnatul mexican Carlos Slim Helu, dupa ce averea acestuia a scazut joi cu 1,6 miliarde de dolari, si a devenit astfel al doilea cel mai bogat om din lume, dupa cofondatorul Microsoft Bill Gates.

Piturca: Prindem locul doi fara problema in preliminariile Euro 2016. ...

Victor Piturca este increzator in sansele elevilor sai de a se califica la Euro 2016, el precizand ca locul al doilea in grupa il prindem fara probleme. Selectionerul nu cred ca Mutu va mai prinde lotul nationalei, potrivit Mediafax. Grecia dispune de jucatori valorosi. In schimb Finlanda mi se pare o echipa mai buna decat Ungaria. As vrea sa batem Ungaria la Bucuresti, vom vedea pe urma ce facem la Budapesta. Sansele de a ne califica sunt mari, reale. De data nu mai putem spune ca avem .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )