Libnet.ro
UNICEF

01:05

WASHINGTON: Noi sanctiuni impotriva celui mai mare grup petrochimic iranian

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
WASHINGTON: Noi sanctiuni impotriva celui mai mare grup petrochimic iranian

SUA au instituit sanctiuni impotriva Persian Gulf Petrochemical Industries Company PGPIC), cel mai mare holding petrochimic iranian, si a zeci dintre filialele sale din cauza legaturilor cu Gardienii Revolutiei, informeaza vineri un comunicat al Departamentului Trezoreriei. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO INTERVIU Povestea romanului care a fondat cel mai mare grup pro-vaccinare de pe internet: Toti avem o responsabilitate pentru cei din jur. Am vazut un vanzator de ulei de sarpe, un pseudo-tratament, care are propria emisiune tv

Cea mai grava epidemie de rujeola din Europa, una dintre cele mai puternice miscari anti-vaccin de pe continent, mituri despre sanatate care circula liber pe internet, dar si in emisiunile tv - precum vindecatori cu palmele, uleiul de sarpe sau miraculosul curatitor de colon vindeca orice boala. in fiecare dimineata ni se spune horoscopul, cand se stie inca de la anul 1. 800 ca horoscopul are zero influenta asupra vietii pe pamant, spune, intr-un interviu pentru HotNews. ro, Ovidiu Covaciu, romanul care lupta impotriva miturilor legate de sanatate si care a fondat cel mai mare grup pro-vaccinare de pe internet, nu doar din Romania.

ALERTA METEO Cod galben de furtuni pentru cea mai mare parte a tarii, pana la ora 22.00

Furtunile si pploile torentiale continua sa faca ravagii joi in cea mai mare parte a tarii, potrivit unei avertizari cod galben emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), valabile in intervalul orar 10. Toata tara se va afla sub o informare de vreme rea pana pe 10 iunie.

Cea mai mare ferma de bizoni din Europa se afla in Romania. Cum arata investitia de 20 milioane de euro a unui austriac

Un fermier austriac a finalizat, la marginea municipiului bihorean Salonta, dupa 8 ani de investitii in valoare de peste 20 milioane de euro, cea mai mare ferma de bizoni americani, in care sunt crescute peste 700 dintre cele 5. 000 de exemplare inregistrate oficial in Europa.

ALERTA METEO: Ploi torentiale si vijelii in cea mai mare parte a tarii, pana vineri noapte. VEZI HARTA JUDETELOR VIZATE

Avertismentul meteorologilor privind vremea servera se prelungeste. Astfel, ploile torentiale si vijeliile se vor mentine in cea mai mare parte a tarii pana vineri seara, la ora 23. Fenomene vizate:.

Cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina, pana la ora 23.00, in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au prelungit, miercuri, informarea de instabilitate atmosferica, pana vineri, la ora 23. De asemenea, au emis o avertizare Cod galben, valabila pana miercuri la ora 23. 00, in cea mai mare parte a tarii. Cantitatile de apa vor depasi in unele locuri 50 de litri pe metru patrat.

Avertizare de la meteorologi: Pana vineri noapte vor fi in continuare ploi torentiale si vijelii in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au anuntat miercuri ca ploile torentiale si vijeliile se vor mentine in cea mai mare parte a tarii pana vineri seara, la ora 23. De asemenea, a fost emisa o avertizare cod galben pentru 25 de judete, unde se vor acumula cantitati de apa insemnate.

Andrei Nastase: Cea mai mare probabilitate sunt alegerile anticipate

Presedintele Partidului Platforma Demnitate si Adevar, Andrei Nastase, copresedintele blocului ACUM, considera ca cea mai mare probabilitate sunt alegerile parlamentare anticipate. in opinia lui, acest lucru si-l doreste liderul Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc. Declaratia a fost facuta la emisiunea Politica Nataliei Morari de la TV8, transmite IPN.

Cum a aratat cel mai mare caine din lume. George avea 115 kilograme FOTO

Fascinatia pentru recorduri absolute va continua sa existe intotdeauna. Ca urmare, daca te-ai intrebat vreodata care a fost cel mai mare caine, a purtat numele George si poate fi vazut in imaginile alaturate. Ieri am atras atentia asupra unei rase de pisici cu cele mai mari feline domestice din toate timpurile. Astazi, este randul cainilor [] .

CONFERINTA INTERNATIONALA DE DIALOG PUBLIC-PRIVAT / RAZVAN GRIGORESCU, CISO CEC BANK: Conformitatea legala - cea mai mare amenintare pentru securitatea informatiei

Conformitatea legala reprezinta cea mai mare amenintare la adresa securitatii informatiei, este de parere Razvan Grigorescu, CISO n. r. Chief Information Security Officer) in cadrul CEC Bank.

Acord de colaborare intre cel mai mare operator naval din Marea Caspica si Grupul GRAMPET - Grup Feroviar Roman

Grupul GRAMPET - Grup Feroviar Roman GFR) si NMSC Kazmortransflot LLP au semnat un Memorandum de Colaborare, pentru deschiderea unei conexiuni intre porturile Constanta si Batumi. Acordul semnat astazi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )