Libnet.ro
UNICEF

07:00

Washingtonul va anula sanctiunile impuse Iranului pentru a facilita accesul la internet

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Washingtonul va anula sanctiunile impuse Iranului pentru a facilita accesul la internet

Statele Unite au anuntat anularea unor sanctiuni economice si financiare impuse Iranului, autorizand vanzarea de echipamente si componente software catre particulari iranieni, cu scopul de a facilita accesul la internet si de a lupta impotriva cenzurii. continuă pe Wall-Street Ro

Washingtonul anunta anularea unor sanctiuni impuse Iranului pentru a facilita accesul la Internet

Statele Unite au anuntat joi anularea unor sanctiuni economice si financiare impuse Iranului, autorizand vanzarea de echipamente si componente software catre particulari iranieni, cu scopul de a facilita accesul la Internet si de a lupta impotriva cenzurii regimului, relateaza Mediafax, citand AFP.

Washingtonul a anulat unele sanctiuni impuse Iranului pentru a facilita accesul la Internet.

Statele Unite au anuntat, joi, anularea unor sanctiuni economice si financiare impuse Iranului, prin autorizarea vanzarilor de echipamente si componente software catre particulari iranieni, cu scopul de a facilita accesul la Internet si de a lupta impotriva cenzurii regimului, relateaza AFP, citat de Mediafax. Poporul iranian trebuie sa poata comunica si sa aiba acces la informatii fara sa fie tinta unor represalii din partea Guvernului sau, a apreciat purtatoarea de cuvant a Departamentului .

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )