Libnet.ro
UNICEF

01:05

Washingtonul desfasoara 1.500 de militari suplimentari in Orientul Mijlociu pe fondul tensiunilor cu Teheranul

Adevărul Adevărul,
Washingtonul desfasoara 1.500 de militari suplimentari in Orientul Mijlociu pe fondul tensiunilor cu Teheranul

Statele Unite au anuntat vineri ca desfasoara 1. 500 de militari suplimentari in Orientul Mijlociu, invocand amenintari persistente impotriva fortelor americane, provenind de la cel mai inalt nivel al Guvernului iranian, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

SUA ia in considerare trimiterea a 5.000 de militari suplimentari in Orientul Mijlociu -surse

Departamentul de Aparare din Statele Unite ia in considerare o cerere a fortelor armate americane privind trimiterea a inca 5. 000 de militari in Orientul Mijlociu, pe fondul tensiunilor cu Iranul, au informat doi oficiali, relateaza Mediafax, citand Reuters.

Armata americana ii cere Pentagonului inca 5.000 de militari in Orientul Mijlociu! Tensiunile dintre SUA si Iran au escaladat in ultima luna

Departamentul de Aparare al SUA ia in considerare solicitarea Armatei americane de a trimite inca 5. 000 de militari in Orientul Mijlociu, in conditiile in care tensiunile cu Iranul au escaladat, au spus doi.

Washingtonul ar putea trimite trupe suplimentare in Orientul Mijlociu

Statele Unite intentioneaza sa trimita trupe suplimentare in Orientul Mijlociu, pentru a asigura securitatea trupelor deja desfasurate in regiune, a anuntat seful Pentagonului, Patrick Shanahan.

Trump trimite 1.500 de soldati in Orientul Mijlociu: Unii oameni foarte talentati merg acolo chiar acum. Si vom vedea ce se intampla

Presedintele american Donald Trump a anuntat vineri trimiterea a 1. 500 de soldati americani in Orientul Mijlociu, ca o masura protectiva, in principal, pe fondul tensiunilor cu Iranul, scrie AFP.

CONFRUNTAREA SUA-IRAN Haosul se intoarce acasa - Orientul Mijlociu

Comandamentul militar american care supervizeaza operatiunile armatei Statelor Unite din Orientul Mijlociu, CENTCOM US Central Command), a confirmat ieri ca o racheta lansata duminica seara catre capitala Irakului, Bagdad, a explodat in asa-numita zona verde de securitate sporita, la mai putin de un kilometru distanta de ambasada Statelor Unite, noteaza Washington Post, care precizeaza ca nu au fost inregistrate victime.

Situatie exploziva in Orientul Mijlociu. SUA vrea sa trimita inca 5.000 de militari in zona

Intr-un moment in care strategii militari de la Washington considera ca izbucnirea celui de-al treilea razboi din Golf devine un scenariu tot mai probabil, Departamentul american al Apararii ia in calcul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2469 seconds )