Libnet.ro
UNICEF

12:16

Wayne Rooney, cel mai bun golgheter englez din istorie. Cate goluri a marcat

România Liberă România Liberă,
Wayne Rooney, cel mai bun golgheter englez din istorie. Cate goluri a marcat

Wayne Rooney a devenit cel mai marcatorul all-time din istoria Angliei. El a inscris golul cu numarul 50 in partida Anglia - Elvetia, din preliminariile Euro 2016. continuă pe România Liberă

Rooney, cel mai bun marcator din istoria nationalei Angliei

Atacantul Wayne Rooney a devenit, marti, cel mai bun marcator din istoria nationalei Angliei, dupa ce a inscris din lovitura de la 11 metri impotriva Elvetiei.

Wayne Rooney a devenit cel mai bun marcator din istoria nationalei Angliei

Atacantul echipei Manchester United, Wayne Rooney, a devenit cel mai bun marcator din istoria nationalei Angliei, dupa ce a marcat golul sau cu numarul 50 in meciul cu Elvetia.

Wayne Rooney a devenit cel mai bun marcator din istoria nationalei Angliei

Atacantul echipei Manchester United, Wayne Rooney, a devenit cel mai bun marcator din istoria nationalei Angliei, dupa ce a marcat golul sau cu numarul 50 in meciul cu Elvetia, din preliminariile Euro-2016, informeaza Mediafax.

Google, dupa 17 ani: de la cel mai bun lucru pentru Internet la cel mai sumbru scenariu

Google a aparut la finalul anilor 90, cand Internetul trecea prin prima bula din istoria sa. Google a iesit cu succes din acele probleme, iar de curand a nascut compania Alphabet, sub care a fost inglobata drept divizie. Data oficiala la care a aparut Google, dupa cum se arata pepagina istoriei Google, este4 septembrie. Acea [] Google, dupa 17 ani: de la cel mai bun lucru pentru Internet la cel mai sumbru scenariu Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

VIDEO O structura de piatra, descoperita in apropiere de Stonhenge, ar putea reprezenta cel mai mare monument neolitic din Marea Britanie

Arheologii britanici au descoperit, in urma unor analize cu echipamente radar de penetrare in sol facute in apropiere de Stonhenge, mai multi monoliti din piatra despre care se crede ca ar fi facut parte din cel mai mare monument neolitic construit pe teritoriul Marii Britanii, scrie BBC.

Master chef din Delta Dunarii: doua gospodine din Sfantu Gheorghe au preparat cel mai bun bors de peste. Reteta-minune a peparatului traditional

Doua gospodine din Sfantu Gheorghe au luat premiul cel mare la Festivalul Borsului de Peste din Delta Dunarii, care s-a desfasurat la Crisan. Dumitrita Ivanov si Alexandra Varenic au preparat cel mai bun bors de peste din Delta Dunarii.

Smash Brothers INC. Drei Ros cauta cel mai bun remix pentru piesa Jazzy Bitch

Consideri ca esti un bun DJ, dar inca nu ai reusit sa te faci remarcat, sau pur si simplu iti.

Crestere de 14,09% pentru Retrasib Sibiu

Actiunile Retrasib Sibiu s-au apreciat cu 14,09%, in perioada 27 aprilie - 3 septembrie, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), raportat la euro.

Oblete din Dunare care rade la soare. Secretul celui mai bun peste uscat pentru iarna, pregatit de gospodine in Baragan

Cel mai bun peste uscat se pregateste toamna si se pune la pastrat pentru serile in care viscolul spulbera Baraganul. O reteta simpla cu oblete din Dunare, un peste mic, dar deosebit de gustos, face toti banii iarna. Pus pe plita, pe gratar sau pe disc, alaturi de legume coapte, saramura din deliciosul oblete nu are rival.

Cel mai mare targ de tipar din Europa si-a deschis portile la Romexpo

Cel mai mare targ de tipar si semnalistica din Europa Centrala si de Est, Print Sign, si-a deschis portile la Romexpo. Vizitatorii pot vedea la targ tot ce e nou in materie de ambalaje si mai pot gasi si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )