Libnet.ro
UNICEF

25 Mai.

WAZE. Bucurie mare pentru toti soferii, pentru ca aplicatia si-a rezolvat o problema deranjanta

B1 B1,
WAZE. Bucurie mare pentru toti soferii, pentru ca aplicatia si-a rezolvat o problema deranjanta

Waze este o aplicatie software de navigatie GPS detinuta de Google. Functioneaza pe smartphone-uri si calculatoare care au suport GPS. Ce problema a rezolvat Waze? Aplicatia pe care o. continuă pe B1

Anunt al ministrului de Interne pentru toti soferii: schimbari majore la inmatriculare si radiere

Ministrul de Interne, Marcel Vela, anunta schimbari la inmatricularea si radierea masinilor. Teoretic, procedurile vor fi simplificate, anunta oficialul. Ministrul de Interne a anuntat,.

Cum arata viitoarea nora a lui David Beckham. Bucurie mare in familie

Desi are doar 21 de ani, Brooklyn, fiul cel mare a lui David Beckham este pregatit sa se insoare. Tanarul a cerut-o de sotie pe Nicola Peltz dupa doar opt luni de relatie. Acesta a dat vestea pe retelele de socializare, unde a precizat ca vrea sa fie cel mai bun sot si cel mai .

Vesti proaste pentru toti cei cu centrale termice pe gaz sau curent. Ce se intampla cu facturile

Odata cu liberalizarea preturilor la furnizarea de gaze naturale catre populatie, autoritatile si-ar fi dorit o stabilizare a pietei, pe criterii de concurentiale, dar se pare ca efectul este cu totul altul, unul pe care nu il asteptau. Vesti proaste pentru toti cei cu centrale termice pe gaz sau curent Autoritatea de reglementare a preturilor .

Surpriza de proportii pentru toti romanii. Lidl da gratis asa ceva. Ce trebuie sa faca fiecare client?

Lidl a venit cu o surpriza de proportii pentru clientii din Romania. Vorbim de data asta de tichete de cumparaturi si de-o campanie reala din partea Lidl, nu cum au fost alte fraude facute.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 25 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )