Libnet.ro
UNICEF

18:45

WEEKENDUL ACESTA: Cluburile din Capitala au fost luate cu asalt de tineri care nu purtau masca

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
WEEKENDUL ACESTA: Cluburile din Capitala au fost luate cu asalt de tineri care nu purtau masca

Relaxare totala aseara in Capitala. Cluburile au fost ticsite de tineri care s-au distrat ca si cum noul coronavirus nici nu ar exista, transmite Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

Cluburile din Bucuresti, luate cu asalt in primul weekend cu restrictii limitate

Cluburile din Capitala au fost luate cu asalt de tineri in primul weekend cu restrictii mai relaxate, scrie Digi, publicand un video care arata cum s-au distrat acestia.

Cluburile din Bucuresti, pline de tineri in primul weekend in care masurile au fost relaxate

In primul weekend in care masurile au fost relaxate, tinerii au mers incluburile din Capitala. Acestia s-au distrat ca si cum infectia cucoronavirus nu exista, nepurtand masti si netinand cont.

Fum gros la ATI, la Spitalul Sfantul Pantelimon din Capitala. Pacientii, evacuati. Managerul unitatii medicale: Ne-am speriat toti

Un salon de Terapie Intensivaal Spitalului Sfantul Pantelimon din Capitala s-a umplut de fum, duminica. Pacientii au fost evacuati. Incidentul are loc la doar doua zile dupa ce un incendiu ce a.

Primele imagini cu momentul incendiului de la Spitalul Matei Bals din Capitala. FOTO, VIDEO

Un incendiu s-a produs vineri dimineata la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, iar patru persoane si-au pierdut viata. Flacarile ar fi izbucnit la parterul pavilionului 5 din.

Un resou ar putea fi cauza incendiului de la Institutul Matei Bals. Patru persoane au murit in tragedia de vineri dimineata din Capitala

Incendiul produs vineri dimineata la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, in care au pierit patru persoane, ar fi izbucnit de la o sursa de incalzire, potrivit B1 TV. Persoanele.

Ioana Boureanu, in carje, intr-un mall din Capitala. Ce a patit fiica lui Cristian Boureanu

Ioana Boureanu, fiica fostului politician Cristian Boureanu, a fost surprinsa la o sesiune de shopping in carje. Nu se stie exact ce a patit tanara, insa a fost suprinsa folosindu-se de suporturile de.

Incendiul de la Institutul Matei Bals: Streinu Cercel: Cladirea in care a izbucnit incendiul este din 1953 si a fost refacuta din toate punctele de vedere

Cladirea Institutului Matei Bals din Capitala in care a izbucnit incendiul soldat cu patru morti este din 1953 si a fost refacuta din toate punctele de vedere, iar ultima linie de oxigen a fost montata in decembrie, a declarat medicul Adrian Streinu Cercel, fost manager al spitalului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )