Libnet.ro
UNICEF

21:00

WhatsApp, schimbare MAJORA pentru utilizatorii din Europa

B1 B1,
WhatsApp, schimbare MAJORA pentru utilizatorii din Europa

WhatsApp a decis sa ridice varsta minima a utilizatorilor sai din Europa de la 13 ani la 16 ani. Deocamdata, nu este clar modul in care limita de varsta va fi verificata. Masura a fost luata pentru a se. continuă pe B1

Alvogen anunta ca se retrage din Europa de Est

Producatorul american de medicamente generice Alvogen, prezent si pe piata din Romania, si-a scos la vanzare operatiunile din Europa Centrala si de Est, au declarat ieri pentru Reuters surse din apropierea acestui dosar.

Romania si Bulgaria au cele mai slabe sisteme feroviare din Europa

Bulgaria si Romania aveau anul trecut cele mai slabe sisteme feroviare din Europa, conform indicelui 2017 European Railway Performance RPI), publicat de firma de consultanta Boston Consulting Group BCG), transmit.

Seful CJ Braila, amendat cu 29.000 de lei pentru gropile din judet

Politia braileana l-a amendat pe seful CJ Braila pentru gropile din asfalt. 000 de lei este valoarea amenzii aplicate. Ce fac eu cu ea? Eu, personal? Eu nu am primit nici o amenda de la Politie. Consiliul.

Cum arata cea mai frumoasa insula din Europa

Madeira este un arhipelag portughez situat in Atlanticul de Nord, la mai putin de 400 kilometri nord de Tenerife. Din arhipelag face parte si Insula Madeira, desemnata pentru al doilea an consecutiv cea mai.

Zodiac chinezesc saptamanal 23-29 aprilie 2018. Cel mai important mesaj pentru cei din zodia tigrului

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 23 29 aprilie 2018, An Chinezesc guvernat deCainele de Pamant. Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )