Libnet.ro
UNICEF

07:45

Wimbledon: Andy Murray si Serena Williams, debut cu dreptul la dublu mixt

Hotnews Hotnews,
 Wimbledon: Andy Murray si Serena Williams, debut cu dreptul la dublu mixt

Andy Murray si Serena Williams au castigat primul meci jucat impreuna la dublu mixt, in primul tur la Wimbledon. Cei doi au trecut in doua seturi de cuplul Andreas Mies Germania) Alexa Guarachi Chile), scor 6-4, 6-1. continuă pe Hotnews

Wimbledon: Andy Murray si-a gasit jumatatea pentru dublu mixt - Serena Williams

Tenismenul britanic Andy Murray a anuntat ca va face echipa cu americanca Serena Williams, in proba de dublu mixt de la Wimbledon, informeaza BBC.

Cuplu de vis la Wimbledon! Cu ce jucator va face pereche Serena Williams la turneul de la Londra

Serena Williams a revenit in circuit la Wimbledon, unde va juca si in competitia de dublu mixt, alaturi de o alta legenda a tenisului mondial.

Meghan Markle, aparitie surpriza la Wimbledon, la meciul prietenei sale Serena Williams. De ce a atras toate privirile FOTO

Ducesa de Sussex a surprins prin prezenta sa la meciul Serenei Williams. Ce tinuta a ales sa poarte Meghan Markle si de ce a atras toate privirile? Meghan Margle, aparitie surpriza la meciul Serenei Williams Ducesa de Sussex se afla in concediu de maternitate si se bucura de evenimentele pe care le onoreaza. Recent, aceasta .

Wimbledon: Ashleigh Barty a facut instructie cu Harriet Dart (scor 6-1, 6-1); Serena Williams, victorie lejera cu Julia Goerges

Ashleigh Barty 1 WTA) a castigat de-o maniera categorica intalnirea cu Harriet Dart Marea Britanie, 182 WTA), din turul al treilea de la Wimbledon. Liderul mondial a cedat doar doua game-uri, scor 6-1, 6-1, obtinand calificarea in optimi dupa doar 53 de minute. La randul sau, Serena Williams 10 WTA) a trecut fara probleme de Julia Goerges Germania, 17 WTA), scor 6-3, 6-4.

Wimbledon: Serena Williams, in turul al treilea dupa un meci dificil in fata slovenei Kaja Juvan (Rezultatele zilei)

Serena Williams a avut parte de un meci foarte dificil in turul al doilea de la Wimbledon. Slovena Kaja Juvan 18 ani, 133 WTA) i-a dat mari batai de cap americancei, a castigat categoric primul set, l-a pierdut pe al doilea si a luptat pentru sansa ei in decisiv, insa nu a putut produce surpriza. Septupla campioana de la All England Club s-a impus cu 2-6, 6-2, 6-4, dupa o ora si 34 de minute de joc.

VIDEO Punctul zilei la Wimbledon - Marius Copil, defensiva de fier si raspunsul lui Andy Murray

Perechea Marius CopilUgo Humbert RomaniaFranta) a parasit Wimbledon-ul in runda inaugurala, cei doi fiind intrecuti de dublul Pierre-Hugues HerbertAndy Murray. Meciul a fost unul cu multe executii frumoase, iar punctul zilei tocmai din aceasta partida a venit.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )