Libnet.ro
UNICEF

16 Iun.

Fenomen iNGRIJORATOR intr-una din cele mai puternice tari din Europa. Angajatii se sinucid pe capete din cauza EPUIZARII. Sefii ne UMILESC

Antena3 Antena3,
Fenomen iNGRIJORATOR intr-una din cele mai puternice tari din Europa. Angajatii se sinucid pe capete din cauza EPUIZARII. Sefii ne UMILESC

Cursul vietii are cateva momente cheie. Dupa adolescenta urmeaza terminarea studiilor universitare, apoi incepe vanatoarea pentru un job bun. La inceput inghiti multe, de dragul de a ramane in companie, de. continuă pe Antena3

Unul din cele mai misterioase locuri din lume, la un pas sa dispara de pe fata pamantului. Ce i-au facut autoritatile

Piramida Soarelui din Mexic, ridicata de azteci cu aproape 2000 de ani in urma, este in pericol. Dupa ce i-au analizat structura interna cu detectoare de particule, cercetatorii mexicani considera ca una din.

FOTO Emotiile umane, capturate in cele mai puternice imagini realizate vreodata

O imagine face cat o mie de cuvinte, cel putin asa spune o expresie devenita cliseul modernitatii. Dar in cazul imaginilor de mai jos, cuvintele nu mai fac fata si nu pot reda emotia umana la adevarata ei intensitate.

Parcul auto a imbatranit in Marea Britanie, una dintre cele mai avansate piete auto din Europa

Parcul auto din Marea Britanie a ajuns la 32 milioane unitati in 2013, in crestere cu 1,3% cea mai mare rata de crestere din ultimii zece ani, reiese din datele Organizatiei Constructorilor si Vanzatorilor de Autovehicule SMMT / Society of Motor Manufacturers and Traders). Ciferele arata ca in Regat parcul auto a imbatranit cu un an, fata de situatia de acum zece ani, iar vechimea medie a unei masini a ajuns la 7,7 ani.

Unul din cele mai consumate iaurturi este facut din GANDACI. Iata ce contine de fapt

Ca foarte multe alte mancaruri pe care le consumam, iaurtul, pe langa laptele praf, emulgatori, contine si. fructein poze, pentru ca in realitate contine doar colorant natural. Pentru a nu speria.

Dolarul pierde lupta cu cele mai importante valute si ajunge la minimul ultimelor cinci luni

Dolarul a ajuns la minimul ultimelor cinci luni fata de un cos format din cele mai importante valute internationale, investitorii fiind interesati de active cu randamente mai ridicate, odata cu reducerea instabilitatii pietei, relateaza Bloomberg,.

Cele mai mari minciuni din manualele de istorie comuniste. Ce am invatat gresit despre Ceausescu, Burebista, Stefan cel Mare si Casa Regala

Obsedat sa apara si sa ramana in istorie, Nicolae Ceausescu a folosit manualele drept un instrument de propaganda prin care a falsificat faptele si evenimentele. Partidul comunist si cel mai uibit fiu al poporului erau cele mai importante subiecte, in timp ce perioada monarhiei era omisa aproape in intregime. Adevarul. ro va prezinta o analiza in care profesori de istorie demonteaza minciunile si propaganda din manualele de istorie.

Cele mai bune vinuri din Romania concureaza la Timisoara

Cateva dintre cele mai de succes vinuri romanesti se vor putea mandri cu medalii obtinute la cel mai important concurs de specialitate organizat in tara. Un numar total de 100 de probe sunt analizate de oenologi de renume timp de doua zile, la Timisoara.

VIDEO Cum se moare fara demnitate in filmele hollywoodiene: cele mai ridicole scene in care o gaina, un freesby si o minge devin arme letale

Scenele ce includ crime nu apartin neaparat genului horror, uneori ele reprezinta momente de comedie pura. De la cele mai odioase pana la cele mai absurde, publicatia Time a realizat o compilatie a mortilor din filmele hollywoodiene.

Proiecte de Cristian Mungiu si Catalin Mitulescu au obtinut cele mai mari finantari de la Centrul National al Cinematografiei

Proiectele de lungmetraj fictiune RMN regia: Cristian Mungiu si Cristian Movila) si Fata muntilor regia: Catalin Mitulescu) au obtinut cele mai mari finantari in urma concursului organizat de Centrul National al Cinematografiei, 4. 000 de lei, respectiv 2. 000 de lei, se arata pe site-ul institutiei.

Cautarile avionului cu zborul MH370 al Malaysia Airlines, cele mai scumpe din istoria aviatiei

Operatiunile ample de cautare a avionului Malaysia Airlines cu zborul MH370, in urma cu o luna, ar putea costa sute de milioane de dolari, in conditiile in care autoritatile nu au descoperit inca ramasitele aeronavei, iar submarinele, navele, satelitii si avioanele continua sa scanezeportiuni ale Oceanului Indian. Cautarile MH370, la care participa 26 de tari, devin cele mai scumpe din istoria aviatiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )