Libnet.ro
UNICEF

18:45

Wizz Air se extinde in Romania: deschide o baza la Craiova si lanseaza patru rute noi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Wizz Air se extinde in Romania: deschide o baza la Craiova si lanseaza patru rute noi

Compania aeriana low cost Wizz Air a deschis, miercuri, la Craiova, a cincea baza de operare din Romania, de unde va opera patru noi rute catre Barcelona, Bologna, Dortmund si Roma Ciampino, incepand cu 23 iulie. continuă pe Wall-Street Ro

Craiova, a cincea baza Wizz Air in Romania

Wizz Air este cea mai mare companie aeriana low-fare, low-cost din Europa Centrala si de Est si opereaza o flota de 53 aeronave Airbus A320 de la 18 baze, pe 300 de rute care asigura legatura intre 98 de destinatii din 35 de tari. Wizz Air a avut 13,9 milioane de pasageri in anul fiscal incheiat in martie 2014.

Wizz Air a deschis o baza operationala pe Aeroportul din Craiova

Compania aeriana Wizz Air a deschis, ieri, pe Aeroportul din Craiova, cea de-a cincea baza operationala din Romania, prilej cu care a adus o aeronava Airbus A320 ce va efectua zboruri directe catre Dortmund, Barcelona, Bologna si Roma, incepand de astazi.

Wizz Air a deschis la Craiova a cincea baza din Romania

Compania aeriana Wizz Air va opera patru noi rute de astazi din Craiova catre Barcelona, Bologna, Dortmund si Roma Ciampino.

Wizz Air: zborurile spre Tel Aviv, suspendate pana miercuri noapte

Compania aeriana Wizz Air a anuntat suspendarea zborurilor catre Tev Aviv pana miercuri noapte, la recomandarea facuta de Autoritatea aeronautica federala din Statele Unite FAA), din cauza riscului unor atacuri cu racheta.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )