Libnet.ro
UNICEF

01:05

Wizz Air nu mai primeste cereri online de rambursare a contravalorii biletelor. Care este noua procedura

Adevărul Adevărul,
Wizz Air nu mai primeste cereri online de rambursare a contravalorii biletelor. Care este noua procedura

Wizz Air nu mai primeste cereri online de rambursare a contravalorii biletelor, functie pe care a dezactivat-o temporar, pana la data de 14 aprilie 2020, pentru a putea gestiona avalansa de cereri deja depuse. Compania a anuntat care este noua procedura. continuă pe Adevărul

Wizz Air a suspendat toate zborurile catre si din Polonia

Compania aeriana low-cost Wizz Air a anuntat azi ca, din cauza restrictiilor de calatorie impuse pe toate zborurile externe, comunicate de primul ministru polonez Mateusz Morawiecki, incepand cu 15 martie 2020, ora 00:00, compania isi suspenda toate zborurile spre si dinspre Polonia pana la noi informatii.

DIN 15 MARTIE: Wizz Air suspenda zborurile spre si dinspre Polonia

Compania Wizz Air suspenda, incepand din noaptea de sambata spre duminica, zborurile spre si dinspre Polonia, in urma restrictiilor de calatorie impuse de aceasta tara, pentru limitarea raspandirii coronavirusului.

Wizz Air suspenda cursele catre POLONIA. Cum iti poti recupera banii?

Wizz Air a anuntat ca, din cauza restrictiilor de calatorie impuse pe toate zborurile externe, comunicate de primul ministru polonez Mateusz Morawiecki, incepand cu 15 martie 2020, ora 00:00, compania isi suspenda toate zborurile spre si dinspre.

Angajari masive si salarii majorate la cel mai mare retailer online

Un mare retailer online, recunoscut la nivel mondial, a decis sa faca angajari masive si sa majoreze salariile in perioada imediat urmatoare datorita cererilor mari de produse.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )