Libnet.ro
UNICEF

22:00

WTA Cincinnati: Elina Svitolina, eliminata in optimi. Doar Halep o mai poate detrona pe Pliskova

Hotnews Hotnews,
 WTA Cincinnati: Elina Svitolina, eliminata in optimi. Doar Halep o mai poate detrona pe Pliskova

Jucatoarea ucraineana Elina Svitolina, locul 4 WTA, a fost invinsa vineri, cu scorul de 7-5, 6-4, de germana Julia Goerges, locul 37 WTA, in optimile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati. In schimb, Karolina Pliskova, locul 1 WTA, s-a calificat in sferturi, dupa 6-3, 4-6, 6-0 cu italianca Camila Giorgi, locul 82 WTA. Simona Halep, locul 2 WTA, este singura jucatoare care o poate detrona pe sportiva ceha, in functie de rezultatele lor urmatoare la turneul american. continuă pe Hotnews

WTA Cincinnati: Anastasija Sevastova, adversara Simonei Halep in optimi

Jucatoarea letona Anastasija Sevastova, locul 16 WTA si cap de serie 15, s-a calificat miercuri in optimile de finala ale turneului de la Cincinnati, faza in care o va intalni pe Simona Halep, numarul 2 mondial si favorita 2.

WTA Cincinnati: Irina Begu si Raluca Olaru, calificate in optimi la dublu

Perechea formata din jucatoarele romane de tenis Irina Begu si Raluca Olaru s-a calificat, luni, in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 2. 154 dolari, dupa ce au invins cu 3-6, 7-5, 10-6 favoritele numarul opt, Abigail Spears SUA)/Katarina Srebotnik Slovenia).

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Anastasija Sevastova se va disputa joi, de la ora 18.00

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni, joi, de la ora 18. 00, pe letona Anastasija Sevastova, locul 16 WTA si cap de serie 15, in optimile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati. Meciul va avea loc pe Grandstand, fiind primul al zilei de pe aceasta arena. Confruntarea dintre cele doua jucatoare va fi transmisa in direct de Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Cincinnati: Eliminari premature pentru Jelena Ostapenko si Agnieszka Radwanska

Castigatoare a ultimei editii de la Roland Garros, Jelena Ostapenko cap de serie numarul 12) a fost eliminata in runda inaugurala a turneului Premier 5 de la Cincinnati. Aceeasi soarta a avut-o si Agnieszka Radwanska, poloneza continuand perioada mai putin fasta a carierei. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Taylor Townsend (dupa ora 21:00)

Simona Halep cap de serie numarul doi) debuteaza marti in turneul WTA de la Cincinnati de categorie Premier), jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe Taylor Townsend, din SUA, pozitia 134 WTA venita din calificari). Disputa va avea loc pe Grandstand, fiind meciul cu numarul trei al zilei de pe aceasta arena. Competitia americana este transmisa in direct de Digisport, iar meciul va fi Livescore pe HotNews. ro.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Johanna Konta se va disputa in noaptea de vineri spre sambata

Pentru un loc in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, Simona Halep, favorita numarul doi, va avea o misiune dificila, urmand sa o infrunte pe britanica Johanna Konta, cap de serie numarul sapte. Partida se va desfasura pe Terenul Central si nu va incepe mai devreme de ora 02. 00 ora Romaniei).

WTA Cincinnati: Begu si Olaru, eliminate in sferturile probei de dublu

Perechea romana Irina Begu/Raluca Olaru a fost invinsa, joi, de favoritele numarul patru, Sania Mirza India)/Shuai Peng China), cu 6-3, 6-7 1), 10-3, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de tenis de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 2. 154 dolari.

WTA Cincinnati: Angelique Kerber, Venus Williams si Petra Kvitova, eliminate in turul doi

Angelique Kerber, favorita numarul trei, Venus Williams, cap de serie numarul 9, si Petra Kvitova 14) au parasit inca din turul al doilea turneul de la Cincinnati. Kerber, finalista editiei de anul trecut a competitiei americane, a fost invinsa de Ekaterina Makarova Rusia, 39 WTA), scor 6-4, 1-6, 7-611), dupa doua ore si 41 de minute de joc.

WTA Cincinnati: Niculescu si Hsieh s-au calificat in sferturile probei de dublu

Perechea formata din jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu si taiwaneza Su-Wei Hsieh s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 2. 154 dolari, gratie victoriei cu 6-7 4), 7-5, 10-8 in fata cuplului Kristina Mladenovic Franta)/Anastasia Pavlyuchenkova Rusia).

WTA Cincinnati: Garbine Muguruza si Caroline Wozniacki s-au calificat in sferturi (Rezultate complete)

Garbine Muguruza, favorita numarul 4, si Caroline Wozniacki, cap de serie numarul 6, au obtinut, joi, calificarea in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati. Jucatoarea din Spania a avut nevoie de trei seturi pentru a o invinge pe americanca Madison Keys, scor 6-4, 3-6, 7-63), in timp ce Wozniacki s-a impus fara emotii in fata australiencei Ashleigh Barty, scor 6-4, 6-2.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )