Libnet.ro
UNICEF

22:00

WTA Cincinnati: Irina Begu si Raluca Olaru, calificate in optimi la dublu

Hotnews Hotnews,
 WTA Cincinnati: Irina Begu si Raluca Olaru, calificate in optimi la dublu

Perechea formata din jucatoarele romane de tenis Irina Begu si Raluca Olaru s-a calificat, luni, in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 2. 154 dolari, dupa ce au invins cu 3-6, 7-5, 10-6 favoritele numarul opt, Abigail Spears SUA)/Katarina Srebotnik Slovenia). continuă pe Hotnews

WTA Cincinnati: Irina-Camelia Begu si Ana Bogdan, eliminate in primul tur al calificarilor

Irina-Camelia Begu locul 59 WTA), cap de serie numarul 9, si Ana Bogdan 124 WTA) au fost eliminate, sambata, in primul tur al calificarilor la turneul de la Cincinnati.

Tenismenele Irina Begu si Ana Bogdan au fost invinse, sambata, in calificari la Cincinnati

Jucatoarele de tenis Irina Begu si Ana Bogdan au fost invinse, sambata, in prima runda a calificarilor pentru tabloul principal de simplu al turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 2. 154 dolari, scrie Agerpres.

WTA Cincinnati: Simona Halep va juca in turul doi cu invingatoarea partidei Taylor Townsend vs Monica Puig

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, va juca direct in turul doi al turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, urmand sa o intalneasca pe invingatoarea partidei dintre americanca Taylor Townsend locul 134 WTA) si Monica Puig Puerto Rico, locul 69 WTA), sportive venite din calificari.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Taylor Townsend (dupa ora 21:00)

Simona Halep cap de serie numarul doi) debuteaza marti in turneul WTA de la Cincinnati de categorie Premier), jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe Taylor Townsend, din SUA, pozitia 134 WTA venita din calificari). Disputa va avea loc pe Grandstand, fiind meciul cu numarul trei al zilei de pe aceasta arena. Competitia americana este transmisa in direct de Digisport, iar meciul va fi Livescore pe HotNews. ro.

WTA Cincinnati: Sorana Cirstea si Monica Niculescu, invinse in primul tur al calificarilor

Sorana Cirstea locul 54 WTA), cap de serie numarul 6, si Monica Niculescu 57 WTA), favorita 7, au fost eliminate in primul tur al calificarilor la turneul de la Cincinnati.

WTA Cincinnati: Tabloul meciurilor - Simona Halep va juca direct in turul doi, cu o sportiva venita din calificari

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, va evolua direct in turul doi la turneul de la Cincinnati, urmand sa intalneasca o jucatoare venita din calificari. Turneul de la Cincinnati se va desfasura in perioada 14-20 august.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )