Libnet.ro
UNICEF

10:46

WTA Eastbourne: Sorana Crstea a intrat pe tabloul principal din postura de lucky loser

Hotnews Hotnews,
 WTA Eastbourne: Sorana Crstea a intrat pe tabloul principal din postura de lucky loser

UPDATE Sorana Cirstea va evolua in cele din urma pe tabloul principal al turneului de categorie Premier de la Eastbourne, desi a fost invinsa in calificari. Cirstea pierduse duminica, in ultimul act al calificarilor, scor 7-6 3), 6-1 cu Su-Wei Hsieh din Taiwan, locul 115 WTA, insa romanca a primit un bilet de lucky loser din partea organizatorilor. continuă pe Hotnews

WTA Eastbourne: Sorana Cirstea, in turul al doilea al calificarilor

Sorana Cisrtea, locul 62 WTA si cap de serie numarul 4, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-1, 6-2, pe chinezoaica Fangzhou Liu, locul 129 WTA, in primul tur al calificarilor turneului de categorie Premier de la Eastbourne.

Sorana Cirstea a ratat calificarea pe tabloul principal de la Eastbourne

Sorana Cirstea, locul 62 WTA si cap de serie numarul 4 in calificari, a ratat, duminica, accederea pe tabloul principal al turneului de categorie Premier de la Eastbourne.

WTA Eastbourne: Monica Niculescu, in turul doi dupa ce a invins-o pe Mirjana Lucic-Baroni

Monica Niculescu locul 50 WTA) s-a calificat, duminica, in turul doi al turneului de la Eastbourne, dupa ce a invins-o in trei seturi pe croata Mirjana Lucic-Baroni 24 WTA), scor 6-4, 5-7, 7-5. In setul decisiv, la 5-4 pentru croata, Monica Niculescu a reusit sa salveze o minge de meci pe propriul serviciu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )