Libnet.ro
UNICEF

07:30

WTA Luxemburg: Monica Niculescu si Patricia Tig, in finala probei de dublu

Hotnews Hotnews,
 WTA Luxemburg: Monica Niculescu si Patricia Tig, in finala probei de dublu

Dupa ce isi asigurase prezenta in finala probei de simplu, Monica Niculescu a reusit calificarea si in ultimul act al probei de dublu, alaturi de Patricia Maria Tig. Niculescu si Tig au invins in semifinale cuplul britanic Jocelyn Rae/Anna Smith, scor 0-6, 6-4, 10-8. continuă pe Hotnews

WTA Luxemburg: Monica Niculescu s-a calificat in finala turneului

Monica Niculescu 50 WTA) s-a calificat, vineri, in ultimul act al turneului de la Luxemburg, dupa ce a trecut in semifinale de olandeza Kiki Bertens 22 WTA), favorita numarul trei, scor 6-3, 6-3.

WTA Luxemburg: Monica Niculescu, calificata in sferturile competitiei dupa o revenire spectaculoasa

Monica Niculescu 50 WTA) s-a calificat in turul trei al turneului WTA de la Luxemburg sferturi de finala), dupa ce a revenit spectaculos in meciul cu Francesca Schiavone Italia - 36 de ani, locul 99 WTA).

Monica Niculescu s-a calificat in finala turneului WTA de la Luxemburg: Romanca va fi prezenta si in finala de dublu alaturi de Patricia Maria Tig

Finala pentru tenisul romanesc in turneul WTA de la Luxemburg. Monica Niculescu a invins vineri cu 6-3 6-3 pe Kiki Bertens in semifinalele competitiei. Numarul 51 mondial, Monica Niculescu,.

Monica Niculescu s-a calificat in finala turneului WTA de la Luxemburg

Finala pentru tenisul romanesc in turneul WTA de la Luxemburg. Monica Niculescu a invins vineri cu 6-3 6-3 pe Kiki Bertens in semifinalele competitiei. Numarul 51 mondial, Monica Niculescu,.

Tenis: Monica Niculescu s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Luxemburg

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Luxemburg, dupa ce a invins-o pe jucatoarea italiana Francesca Schiavone, cu 3-6, 7-5, 6-4.

Monica Niculescu in finala turneului WTA de la Luxemburg

Jucatoarea Monica Niculescu s-a calificat, vineri seara, in semifinalele turneului WTA de la Luxemburg, dotat cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari.

Monica Niculescu s-a calificat in finala turneului de tenis de la Luxemburg

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu locul 51 in clasamentul mondial) a castigat, vineri, meciul cu sportiva olandeza Kiki Bertens pozitia 22 WTA), scor 6-3, 6-3.

Monica Niculescu invinge o fosta castigatoare de Grand Slam si ajunge in sferturi la Luxemburg

Victorie mare obtinuta, miercuri, de Monica Niculescu in optimile de finala ale turneului WTA de la Luxemburg, dotat cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari.

Victorie spectaculoasa reusita de Monica Niculescu la Luxemburg. A revenit de la 2-5 si a invins o fosta castigatoare de la Roland Garros

Monica Niculescu s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Luxembourg, dupa ce a obtinut o victorie foarte spectaculoasa.

Monica Niculescu face un turneu perfect la Luxemburg. E in semifinale atat la simplu, cat si la dublu

Monica Niculescu merge perfect in Luxemburg. Dupa calificarea in semifinalele probei de simplu, romanca a repetat performanta si pe tabloul de dublu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )