Libnet.ro
UNICEF

12:30

WTA Madrid: Simona Halep, Monica Niculescu si Sorana Cirstea vor debuta duminica

Hotnews Hotnews,
 WTA Madrid: Simona Halep, Monica Niculescu si Sorana Cirstea vor debuta duminica

Simona Halep locul 4 WTA), detinatoarea trofeului, Monica Niculescu 48 WTA) si Sorana Cirstea 64 WTA) vor debuta duminica, la turneul de categorie Premier Mandatory de la Madrid. Cap de serie numarul trei, Halep o va intalni pe cehoaica Kristyna Pliskova, Niculescu o a infrunta pe Caroline Wozniacki, in timp ce Cistea se va duela cu Anastasia Pavliucenkova. continuă pe Hotnews

WTA Madrid: Simona Halep vs Kristina Pliskova in primul tur al competitiei

Simona Halep locul 4 WTA si detinatoarea trofeului) o va intalni in primul tur al turneului Premier Mandatory de la Madrid pe Kristina Pliskova Cehia - locul 58 WTA), conform tragerii la sorti care a avut loc vineri.

WTA Madrid: Simona Halep vs Kristyna Pliskova 6-1, 6-2/ Halep, fara emotii in turul doi

Cap de serie numarul trei, Simona Halep a dominat de-o maniera categorica partida disputata impotriva Kristynei Pliskova locul 58 WTA), adjudecandu-si victoria dupa numai 58 de minute. A patra jucatoare a lumii s-a impus in doua seturi, scor 6-1, 6-2, si s-a calificat astfel in turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid.

WTA Madrid: Sorana Cirstea, in turul doi - Victorie cu Anastasia Pavlyucenkova (favorita 13)

Sorana Cirstea locul 64 WTA), beneficiara unui wild-card din partea organizatorilor, s-a calificat in turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dupa ce a trecut de rusoaica Anastasia Pavlyucenkova, cap de serie numarul 13 si locul 16 WTA.

WTA Madrid: Monica Niculescu, invinsa de Caroline Wozniacki dupa un meci maraton

Monica Niculescu locul 48 WTA) a cedat cu greu in fata danezei Caroline Wozniacki 11 WTA), favorita numarul 10, scor 7-5, 6-7 3), 6-4, in prima runda a tureului de categorie Premier Mandatory de la Madrid. Romanca a condus cu 2-0 in setul decisiv, insa jucatoarea din Danemarca a reusit sa revina si s-a impus dupa un meci maraton de trei ore si 27 de minute.

WTA: Simona Halep, printre principalele favorite la castigarea trofeului de la Madrid - Pare o noua jucatoare pe zgura

Simona Halep locul 4 WTA si detinatoarea trofeului) se afla printre principalele favorite la castigarea turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, care se desfasoara in perioada 7-14 mai 2017. Suprafata de joc zgura) este principalul avantaj al jucatoarei din Romania, se arata pe site-ul oficial al WTA.

O pasare a intrat in motorul unei aeronave Tarom inainte sa aterizeze la Madrid. In avion erau si Sorana Cirstea si Catalin Morosanu

Compania de stat Tarom a anuntat joi ca a anulat cursa ROT 416 Madrid-Bucuresti dupa ce un Boeing 737 a aspirat o pasare in motor chiar inainte de aterizarea pe aeroportul Barajas. Avionul a ateriat in conditii de siguranta, iar procedurile de debarcare au decurs normal, potrivit companiei.

PREZENTARE Mutua Madrid Open - Fara Roger Federer si Serena Williams, dar cu Rafael Nadal din nou in forma - Simona Halep, 1000 de puncte de aparat

Castigatoare in 2016, Simona Halep ar putea deveni doar a doua jucatoare din circuitul WTA dupa Serena Williams) care isi apara titlul cucerit cu un an inainte la turneul Premier Mandatory de la Madrid. De-abia revenita dupa suspendare, Maria Sharapova a primit un wild-card, in timp ce marea absenta pe tabloul feminin de simplu va fi Serena Williams liderul mondial). La masculin, l-am regasit pe Rafael Nadal castigator deja la Monte Carlo si Barcelona), in timp ce Roger Federer a preferat sa se menajeze si nu va participa la turneul patronat de Ion Tiriac. Intra in material pentru a vedea o PREZENTARE a Mutua Madrid Open.

Simona Halep a invins in 57 de minute in primul tur al turneului de la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, a treia favorita, a invins-o in doar 57 de minute pe Kristyna Pliskova Cehia), cu 6-1, 6-2, duminica, in runda inaugurala a turneului WTA de la Madrid.

Simona Halep debuteaza duminica in turneul de la Madrid. De la ce ora va juca sportiva in varsta de 25 de ani

Jucatoarea de tenis Simona Halep, detinatoarea trofeului, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, va debuta duminica la Madrid Open, competitie organizata de Ion Tiriac, urmand sa o intalneasca in primul tur pe cehoaica Kristyna Pliskova, pozitia 58 in ierarhia mondiala.

Culoar bun pentru Simona Halep la Madrid. Jucatoarea noastra are sanse sa castige turneul organizat de Ion Tiriac

Simona Halep n-a castigat niciun turneu WTA in 2017, dar are un culoar bun la competitia organizata la Madrid. , chiar de Ion Tiriac.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )