Libnet.ro
UNICEF

18:30

WTA Miami: Simona Halep vs Naomi Osaka 6-4, 2-6, 6-3/ Halep, in turul trei - O usoara inviorare

Hotnews Hotnews,
 WTA Miami: Simona Halep vs Naomi Osaka 6-4, 2-6, 6-3/ Halep, in turul trei - O usoara inviorare

Cap de serie numarul trei, Simona Halep a debutat cu o victorie la Miami, un succes care ar fi putut fi conturat mult mai usor daca jucatoare noastra nu ar fi avut o cadere inexplicabila in setul al doilea. Naomi Osaka 49 WTA) a fost o adversara incomoda atata timp cat a fost lasata sa isi faca jocul bazat pe forta. Fata de ultima perioada, Simona a aratat mai bine din punct de vedere fizic, forehandul a avut momente bune, insa backhandul a produs mult prea multe erori. 6-4, 2-6, 6-3 s-a incheiat meciul de vineri seara, dupa o ora si 53 de minute de la primul punct. continuă pe Hotnews

WTA Miami: Naomi Osaka a invins-o pe Kristina Kucova si va fi adversara Simonei Halep in turul doi

Jucatoarea de tenis Naomi Osaka Japonia), locul 49 WTA, a invins-o pe Kristina Kucova Slovacia), pozitia 82 in ierarhia mondiala, in runda inaugurala la Miami Open, urmand ca in turul doi sa joace cu Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 5 WTA.

Simona Halep merge mai departe! Jucatoarea de tenis s-a calificat in turul al treilea al Miami Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, care ocupa in acest moment locul 5 WTA si cap de serie numarul 3 la Miami Open, a eliminat-o, vineri, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-3, pe japoneza Naomi Osaka, locul 49 WTA,.

Simona Halep s-a calificat in turul trei al turneului de la Miami. Meciul de vineri a fost intrerupt de doua ori din cauza ploii

Simona Halep, a treia favorita a turneului de tenis de la Miami Florida), s-a calificat, vineri, in runda a treia a acestuia, dupa ce a dispus in trei seturi, cu 6-4, 2-6, 6-3, de japoneza Naomi Osaka.

Simona Halep, declaratii inaintea debutului de la Miami: Sunt satula de atatea exercitii

Simona Halep va juca, cel mai probabil vineri, in turul al doilea al turneului de la Miami, unde o va intalni pe japoneza Naomi Osaka.

Simona Halep: Nu am avut dureri. Cred ca am jucat cel mai bun tenis al meu

Simona Halep s-a declarat multumita de evolutia ei in meciul cu japoneza Naomi Osaka, din mansa a doua a Miami Open, precizand ca nu a avut dureri la genunchiul stang, la care a suferit o accidentare in februarie.

Simona Halep a dezvaluit care este jucatoarea care o insipira in acest moment

Simona Halep va debuta vineri in turneul de la Miami, acolo unde o va intalni in turul al doilea pe japoneza Naomi Osaka, locul 49 in lume.

Halep, victorie chinuita la Miami: Simona e inca departe de forma ei optima. Cu cine poate juca in turul III

Simona Halep 5 WTA) a ajuns la patru victorii si patru esecuri in 2017, dar inca nu se poate spune ca a depasit criza de care a fost lovita in acest inceput de sezon.

Halep debuteaza, vineri, la Miami: Simona joaca la o ora perfecta pentru Romania. Tig, Begu si Niculescu, programate si ele

Simona Halep 5 WTA) isi va incepe parcursul in turul II la intrecerea unde, in 2016, a avansat pana in sferturi, atunci cand a cedat in fata lui Bacsinszky.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la turneul din Miami. Nu ii va fi deloc usor in turul al doilea al competitiei

Simona Halep a avut Bye in primul tur al turneului de la Miami si va intra in competitie direct in turul al doilea.

Simona Halep: Am destul timp pentru performante. Planuiesc sa ma retrag din activitate la 32 de ani

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, care ocupa locul cinci in clasamentul WTA, a anuntat ca doreste sa se retraga din activitate, la varsta de 32 de ani.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )