Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep: Nu am avut dureri. Cred ca am jucat cel mai bun tenis al meu

Adevărul Adevărul,
Simona Halep: Nu am avut dureri. Cred ca am jucat cel mai bun tenis al meu

Simona Halep s-a declarat multumita de evolutia ei in meciul cu japoneza Naomi Osaka, din mansa a doua a Miami Open, precizand ca nu a avut dureri la genunchiul stang, la care a suferit o accidentare in februarie. continuă pe Adevărul

WTA Miami: Simona Halep vs Naomi Osaka 6-4, 2-6, 6-3/ Halep, in turul trei - O usoara inviorare

Cap de serie numarul trei, Simona Halep a debutat cu o victorie la Miami, un succes care ar fi putut fi conturat mult mai usor daca jucatoare noastra nu ar fi avut o cadere inexplicabila in setul al doilea. Naomi Osaka 49 WTA) a fost o adversara incomoda atata timp cat a fost lasata sa isi faca jocul bazat pe forta. Fata de ultima perioada, Simona a aratat mai bine din punct de vedere fizic, forehandul a avut momente bune, insa backhandul a produs mult prea multe erori. 6-4, 2-6, 6-3 s-a incheiat meciul de vineri seara, dupa o ora si 53 de minute de la primul punct.

Simona Halep, declaratii inaintea debutului de la Miami: Sunt satula de atatea exercitii

Simona Halep va juca, cel mai probabil vineri, in turul al doilea al turneului de la Miami, unde o va intalni pe japoneza Naomi Osaka.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la turneul din Miami. Nu ii va fi deloc usor in turul al doilea al competitiei

Simona Halep a avut Bye in primul tur al turneului de la Miami si va intra in competitie direct in turul al doilea.

Simona Halep merge mai departe! Jucatoarea de tenis s-a calificat in turul al treilea al Miami Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, care ocupa in acest moment locul 5 WTA si cap de serie numarul 3 la Miami Open, a eliminat-o, vineri, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-3, pe japoneza Naomi Osaka, locul 49 WTA,.

Simona Halep s-a calificat in turul trei al turneului de la Miami. Meciul de vineri a fost intrerupt de doua ori din cauza ploii

Simona Halep, a treia favorita a turneului de tenis de la Miami Florida), s-a calificat, vineri, in runda a treia a acestuia, dupa ce a dispus in trei seturi, cu 6-4, 2-6, 6-3, de japoneza Naomi Osaka.

Simona Halep a dezvaluit care este jucatoarea care o insipira in acest moment

Simona Halep va debuta vineri in turneul de la Miami, acolo unde o va intalni in turul al doilea pe japoneza Naomi Osaka, locul 49 in lume.

Simona Halep: Am destul timp pentru performante. Planuiesc sa ma retrag din activitate la 32 de ani

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, care ocupa locul cinci in clasamentul WTA, a anuntat ca doreste sa se retraga din activitate, la varsta de 32 de ani.

VIDEO. Cel mai mare depozit de armament din Ucraina, mistuit de flacari uriase in urma unui incendiu ce ar fi avut la baza un sabotaj

Mii de oameni au fost evacuati din localitatea Balakleia, din regiunea Harkov nord-estul tarii), dupa ce un incendiu masiv a izbucnit in cel mai mare depozit de munitie din tara. Potrivit Russian Today, martorii au auzit explozii, iar autoritatile nu exclud varianta de sabotaj.

Euro, la cel mai ridicat nivel din ultimele sase saptamani

Moneda unica europeana euro) s-a apreciat ieri, pe pietele externe, ajungand la cel mai ridicat nivel din ultimele sase saptamani, dupa ce, in ziua precedenta, francezul Emmanuel Macron a avut o prestatie considerata mai buna intr-o dezbatere electorala cu contracandidatii sai la presedintia Frantei, printre care si liderul anti-european Marine Le Pen.

Cel mai mare curs de prevenire si depistare a cancerului de piele, in Capitala: La eveniment participa medici renumiti din Romania si din strainatate(VIDEO)

Cel mai mare curs de prevenire si depistare a cancerului de piele are loc, in premiera, zilele acestea la Bucuresti. La simpozion participa medici de renume atat de la noi din tara, cat si din st.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )