Libnet.ro
UNICEF

18:00

WTA Rio: Sorana Cirstea a ratat calificarea in finala

România Liberă România Liberă,
WTA Rio: Sorana Cirstea a ratat calificarea in finala

Romanca Sorana Cirstea a fost invinsa de americanca Shelby Rogers, cu 6-4, 6-4, sambata, in semifinalele turneului WTA de la Rio de Janeiro. continuă pe România Liberă

WTA Rio de Janeiro: Sorana Cirstea a ratat calificarea in finala

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea a fost invinsa de americanca Shelby Rogers, cu 6-4, 6-4, sambata, in semifinalele turneului WTA de la Rio de Janeiro, dotat cu premii totale de 226. 750 dolari.

Sorana Cirstea a ratat calificarea in finala turneului WTA de la Rio de Janeiro

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea a fost invinsa de americanca Shelby Rogers, cu 6-4, 6-4, sambata, in semifinalele turneului WTA de la Rio de Janeiro, dotat cu premii totale de 226. 750 dolari,.

Succes pentru Sorana Cirstea, la turneul WTA de la Rio de Janeiro

Sorana Cirstea 25 de ani, 199 WTA) s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Rio de Janeiro, dupa victoria impotriva jucatoarei Polona Hercog 25 de ani, 83 WTA), din Slovenia,.

Daca nu e Simona, e Sorana! Cirstea s-a calificat in sferturi la Rio de Janeiro, are 11 victorii in 2016

Sorana Cirstea 25 de ani, 199 WTA) s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Rio de Janeiro, dupa victoria impotriva jucatoarei Polona Hercog 25 de ani, 83 WTA), din Slovenia.

Sorana Cirstea se opreste in semifinale la Rio

Jucatoarea Sorana Cirstea a ajuns in semifinalele turneului WTA de la Rio, dotat cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari, unde a fost invinsa in doua seturi de o americanca din afara topului 100.

Sorana Cirstea in semifinale la Rio

Jucatoarea Sorana Cirstea a ajuns in semifinalele turneului WTA de la Rio, dotat cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari.

Sorana Cirstea isi croieste drum spre sferturi la Rio

Jucatoarea Sorana Cirstea, beneficiara a unui wild card, s-a calificat miercuri in sferturile de finala ale turneului de la Rio, dotat cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )