Libnet.ro
UNICEF

18:30

WTA Roma: Monica Niculescu eliminata in primul tur de o jucatoare venita din calificari. Si-a facut un obicei din asta

Online Sport Online Sport,
WTA Roma: Monica Niculescu eliminata in primul tur de o jucatoare venita din calificari. Si-a facut un obicei din asta

Desi teoretic avea cea mai usoara misiune in primul tur dintre jucatoare noastre la turneul WTA Premier 5 de la Roma, Monica Niculescu a parasit competitia din capitala Italiei invinsa in doua seturi de o jucatoare ajunsa pe tabloul principal in urma calificarilor. Pentru Niculescu este a doua eliminare consecutiva suferita in primul tur, dupa cea de la Madrid in fata americancei Louisa Chirco, de asemenea venita din calificari. continuă pe Online Sport

WTA Roma: Monica Niculescu, eliminata in primul tur de Mariana Duque-Marino, locul 109 WTA

Monica Niculescu 34 WTA) a fost eliminata in runda inaugurala a turneului WTA de la Roma, jucatoare din Romania fiind invinsa de Mariana Duque-Marino Columbia - locul 109 WTA, sportiva venita din calificari), scor 6-4, 6-1.

LIVE WTA Roma: Monica Niculescu in primul tur (12:00). E favorita in fata unei columbience din calificari

Urmariti live text in aceasta pagina dupa ora 12:00 meciul pe care Monica Niculescu il sustine in primul tur al turneului WTA Premier 5 de la Roma contra columbiencei Mariana Duque Marino.

Monica Niculescu, eliminata in primul tur la Roma

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu a fost invinsa de Mariana Duque-Marino Columbia) cu 6-4, 6-1, marti, in runda inaugurala a turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de.

Monica Niculescu a fost eliminata in cadrul turneului de la Roma, dupa ce a fost invinsa in primul tur

Monica Niculescu a fost invinsa in doua seturi, in primul tur, din cadrul turneului de tenis de la Roma de catre Mariana Duque-Marino. Columbianca a castigat cu scorul de 6-4, 6-1 in .

Dupa Madrid, Monica Niculescu a iesit din primul tur si la Roma

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 34 WTA, a fost invinsa, marti, cu scorul de 6-4, 6-1, de Mariana Duque-Marino Columbia), venita din calificari si pozitia 109 in ierarhia mondiala, in primul tur al turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

Irina Begu trece fara probleme de primul tur la Roma. S-a specializat pe 6-0

Jucatoarea Irina Begu a fost prima dintre jucatoarele din Romania care a debutat in turneul WTA Premier 5 de la Roma.

WTA Roma: Simona Halep o va intalni pe Daria Gavrilova in turul doi

Simona Halep 5 WTA) si-a aflat adversara din turul doi de la turneul WTA de la Roma, sportiva nascuta la Constanta urmand sa o intalneasca pe Daria Gavrilova, 22 de ani, locul 32 in lume.

WTA Roma: Irina Begu s-a calificat in turul doi

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu s-a calificat in turul doi al turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 664 dolari, dupa ce a invins-o luni, in runda inaugurala, pe rusoaica Margarita Gasparian, in doua seturi, 6-3, 6-0.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )