Libnet.ro
UNICEF

20:15

WTA Shenzhen: Simona Halep va juca in primul tur cu Nicole Gibbs; Mihaela Buzarnescu o va intalni pe Maria Sharapova

B1 B1,
WTA Shenzhen: Simona Halep va juca in primul tur cu Nicole Gibbs; Mihaela Buzarnescu o va intalni pe Maria Sharapova

In prima runda a turneului de la Shenzhen China), Simona Halep locul 1 WTA) o va intalni pe americanca Nicole Gibbs, locul 110 WTA. Concursul este dotat cu premii de 750. 000 de euro. Mihaela. continuă pe B1

WTA Shenzhen: Simona Halep va juca in primul tur cu Nicole Gibbs; Mihaela Buzarnescu o va intalni pe Maria Sharapova

Simona Halep locul 1 WTA) o va intalni pe americanca Nicole Gibbs, locul 110 WTA, in prima runda a turneului de la Shenzhen China), dotat cu premii de 750. 000 de euro. Mihaela Buzarnescu locul 59 WTA) va evolua in premiera in compania rusoaicei Maria Sharapova 60 WTA).

WTA Shenzhen: Simona Halep va juca si la dublu, alaturi de Irina Begu

Jucatoarea de tenis Simona Halep, liderul WTA, va juca la turneul de la Shenzhen si in proba de dublu, alaturi de Irina-Camelia Begu, informeaza wtatennis. com, citat de News. ro.

WTA Brisbane: Sorana Cirstea va intalni in primul tur o adversara din calificari

Sorana Cirstea locul 37 WTA) se va duela cu o jucatoare venita din calificari, in runda inaugurala a turneului WTA de la Brisbane Australia), dotat cu premii totale de 894. 700 dolari, care se va desfasura in perioada 31 decembrie - 6 ianuarie.

WTA Shenzhen: Irina Begu si Monica Niculescu vor evolua duminica; Begu va juca si la dublu, alaturi de Simona Halep

Irina-Camelia Begu si Monica Niculescu vor evolua, duminica, in ultima zi a anului, in primul tur al probei de simplu la turneul de la Shenzhen, cu premii de 750. 000 de dolari, informeaza News. ro. Begu va evolua tot duminica si in primul tur la dublu, alaturi de Simona Halep.

Simona Halep poate incepe anul cu o adversara de cosmar. Peste cine poate da ea in primul tur la Shenzhen

Simona Halep a ajuns deja in China, acolo unde va lua startul, posibil chiar in prima zi a anului, la turneul de la Shenzhen.

Halep ar putea avea o adversara tare in primul tur la Shenzen

Simona Halep a ajuns, joi, la Shenzen China) si a intrat astfel in linie dreapta cu pregatirea debutului in noul sezon competitional.

Darren Cahill da din casa! De ce n-a mai vrut Simona Halep sa se pregateasca in Australia si care va fi marele ei atu la debutul din 2018

Simona Halep a incheiat perioada petrecuta in Thailanda si azi va pleca in China, acolo unde va juca in primele zile ale anului viitor.

FOTO Motivul pentru care Andrei Pavel nu a insotit-o pe Simona Halep la turneul demonstrativ din Thailanda. Ce a preferat sa faca al doilea antrenor al ei

Simona Halep a participat la turneul demonstrativ de la Hua Hin, din Thailanda, unde l-a avut alaturi pe Darren Cahill, dar nu si pe Andrei Pavel.

Cum a fost umilita Simona Halep la Cotroceni, de Ziua Nationala a Romaniei

Simona Halep a fost invitata oficial de Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sa ia parte la receptia oficiala organizata la Palatul Cotroceni. insa, numarul unu mondial in tenisul feminin, .

Simona Halep si-a aflat prima adversara din 2018. Maria Sarapova se va duela cu o alta jucatoare din Romania

Tragerea la sorti a meciurilor de pe tabloul principal al turneului de la Shenzhen, primul din 2018, a stabilit adversarele jucatoarelor noastre.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )