Libnet.ro
UNICEF

22:15

Simona Halep recunoaste ca problemele personale i-au afectat jocul

Online Sport Online Sport,
Simona Halep recunoaste ca problemele personale i-au afectat jocul

Revenita in circuit cu ocazia turneului Rogers Cup de la Toronto, Simona Halep a recunoscut intr-un interviu acordat WTA ca problemele din viata de familie au afectat-o in plan sportiv. continuă pe Online Sport

Simona Halep a explicat perioada mai putin fasta pe care o traverseaza: Am avut momente grele in familie

Cu putin timp inainte de startul in turneul de la Toronto Rogers Cup), Simona Halep a vorbit despre problemele pe care le-a avut in ultima perioada. Numarul trei mondial a explicat motivele caderii din ultimele luni. Am avut unele probleme grele in familia mea, mintea mea era altundeva, a precizat Simona.

LIVETEXT Simona Halep la Toronto: meci cu Jankovici de la ora 20.45. Partida marilor sperante pentru Simona

Simona Halep o intalneste de la ora 20. 45 pe Jelena Jankovici, partida din turul al doilea al Rogers Cup, turneul de la Toronto care reuneste 16 tenismene din Top 17.

LIVETEXT Simona Halep la Toronto: a inceput meciul cu Jankovici. Simona castiga primul set fara emotii: 6-3!

Simona Halep o intalneste de la ora 21. 00 pe Jelena Jankovici, partida din turul al doilea al Rogers Cup, turneul de la Toronto care reuneste 16 tenismene din Top 17.

VIDEO Simona Halep la Toronto: victorie mare in fata Jelenei Jankovici, scor 6-3, 6-4! Revenire cu stil pentru Simona!

Simona Halep a invins-o Jelena Jankovici, scor 6-3, 6-4, in turul al doilea al turneului de la Toronto Canada) si s-a calificat in optimi.

Simona Halep a pierdut locul 3 WTA, fiind intrecuta de Petra Kvitova

Simona Halep a pierdut pozitia a treia din clasamentul WTA, coborand pe locul patru, fiind intrecuta de Petra Kvitova, scrie ziare. com. Jucatoarea din Cehia are in acest moment 4. 995 de puncte, in timp ce Simona.

Simona Halep la Toronto. Sportiva a dezvaluit cauzele esecurilor din ultimele luni: Am fost cu mintea in alta parte

Simona Halep va juca in aceasta seara in turul al doilea al turneului de la Toronto, unde o va intalni pe sarboaica Jelena Jankovici.

Simona Halep la Toronto: romanca si-a aflat adversara din turul II. E pe locul 23, dar n-a mai batut-o pe Simona din 2010

La revenirea pe terenul de tenis, dupa o pauza de mai bine de o luna, Simona Halep va avea o misiune facila la Rogers Cup, la Toronto.

Simona Halep a deschis bursa de la Toronto

Simona Halep a deschis luni bursa de la Toronto, una dintre cele mai mari din lume, actionand clopotelul care anunta inceperea tranzactiilor, informeaza Mediafax. Halep participa incepand de luni la Rogers.

Simona Halep merge in optimi la Toronto

Simona Halep s-a calificat miercuri seara in optimile de finala de laturneul WTA de la Toronto, Rogers Cup. Ea a invins-o fara mari probleme pe Jelena Jankovic, in doua seturi, aratand un tenis solid, fara greseli si fara frica. Halep va juca joi in optimi, la o ora ce se va afla joi dimineata. Puteti comenta meciul aici, pe forum.

WTA Toronto Simona Halep vs Jelena Jankovic 6-3, 6-4/ In optimi cu multa incredere

Simona Halep a avut parte de o revenire fericita pe terenul de tenis nu a mai evoluat dupa eliminarea de la Wimbledon), numarul trei mondial invingand-o in doua seturi, scor 6-3, 6-4, pe Jelena Jankovic 23 WTA), in turul doi al Rogers Cup de la Toronto. Meciul a durat o ora si 22 de minute, iar Simona a evoluat cu incredere in multe momente.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )