Libnet.ro
UNICEF

09:45

WTA Toronto: Svetlana Kuznetsova, adversara Simonei Halep din optimi

Hotnews Hotnews,
 WTA Toronto: Svetlana Kuznetsova, adversara Simonei Halep din optimi

Jucatoarea rusa Svetlana Kuznetsova, locul 198 mondial, a invins-o pe croata Donna Vekic, locul 24 WTA, si o va intalni pe Simona Halep in optimi la turneul de la Toronto. continuă pe Hotnews

Rogers Cup: Jennifer Brady (76 WTA), adversara Simonei Halep din turul al doilea

Simona Halep 4 WTA, cap de serie numarul 4 si detinatoarea trofeului) o va intalni pe Jennifer Brady 76 WTA, venita din calificari), in turul al doilea al turneului Rogers Cup de la Toronto.

Jennifer Brady, adversara Simonei Halep la Rogers Cup

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul 4 mondial si detinatoarea trofeului, o va avea ca a.

LIVE Simona Halep - Svetlana Kuznetsova in turul 3 la Toronto (23:30)

Simona Halep continua aventura la turneul Rogers Cup de la Toronto si o va intalni, joi, pe rusoaica Svetlana Kuznetsova intr-un meci din turul al treilea. Partida va fi live text in aceasta pagina dupa ora 23:30.

Halep la Rogers Cup: Ce spune Simona despre Kuznetsova, adversara din optimile turneului de la Toronto

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Toronto, unde o va intalni, joi seara, pe Svetlana Kuznetsova, locul 198 WTA.

WTA Toronto: Halep o va infrunta pe Svetlana Kuznetsova

Jucatoarea rusa Svetlana Kuznetsova, locul 198 mondial, a invins-o pe croata Donna Vekic, locul 24 W.

LiveScore Simona Halep vs Svetlana Kuznetsova 0-0

Dupa un meci maraton la debut, Simona Halep o infrunta in optimile turneului de la Toronto pe Svetlana Kuznetsova, una dintre veteranele circuitului WTA 34 de ani). Meciurile cu rusoaica au fost aproape de fiecare data unele echilibrate. Halep vs Kuznetsova va fi in direct pe Digisport 2 si LiveScore pe HotNews. ro.

Cine transmite la TV meciurile Simonei Halep de la Rogers Cup

Simona Halep participa la Rogers Cup. Romancaa cucerit trofeulanul trecut si trebuie sa-si apere punctele castigate dinclasamentul WTA. Campioana turneului canadian primeste 900 de puncte. Este primul turneu la care participa Simona dupatriumful de laWimbledon. Simona Halep si-a anuntat fanii ca a ajuns deja la Toronto. Marea noastra campioana este insotita de cei din staff, .

WTA Toronto: Simona Halep vs Jennifer Brady, al doilea meci de pe terenul central (in jurul orei 19:30)

Simona Halep, locul 4 WTA si detinatoarea trofeului, va evolua cu americanca Jennifer Brady, locul 76 WTA, venita din calificari, in turul al doilea, in care romanca a fost direct acceptata, in calitate de cap de serie numarul 4. Meciul va fi al doilea de pe terenul central, dupa confruntarea Karolina Pliskova Cehia, cap de serie numarul 3) Alison Riske SUA), programata la ora 18. Partida va fi transmisa in direct pe DigiSport si LiveText pe HotNews. ro.

Simona HALEP a luat o decizie SURPRINZATOARE pentru prestatia de la WTA Toronto

Dupa doua saptamani in care nu a pus mana pe racheta, Simona Halep se intoarce pe teren, la Rogers Cup. Castigatoarea de la Wimbledon va face echipa la dublu cu mult mai tinerica Leylah Fernandez, o.

Simona HALEP a luat o decizie SURPRINZATOARE pentru prestatia de la WTA Toronto

Dupa doua saptamani in care nu a pus mana pe racheta, Simona Halep se intoarce pe teren, la Rogers Cup. Castigatoarea de la Wimbledon va face echipa la dublu cu mult mai tinerica Leylah Fernandez, o.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )