Libnet.ro
UNICEF

19:45

Wuhan a revenit la viata. Dupa 76 de zile de carantina totala, capitala provinciei Hubei, s-a deschis total. Imagini spectaculoase

Antena3 Antena3,
Wuhan a revenit la viata. Dupa 76 de zile de carantina totala, capitala provinciei Hubei, s-a deschis total. Imagini spectaculoase

Epicentrul focarului cu noul coronavirus COVID-19 din China, orasul Wuhan, capitala provinciei Hubei, a fost redeschis total, in noaptea de 8 Aprilie, la ora zero. Ambasada Chinei a postat imagini spectaculoase. continuă pe Antena3

Carantina totala in Tandarei, capitala traficantilor de copii

Orasul Tandarei din judetul Ialomita, devenit cunoscut pentru clanurile de romi ce au dezvoltat retele internationale de trafic de persoane, a fost pus in carantina totala de catre autoritati dupa ce a devenit un focar de infectie, in conditiile in care sutele de localnici intorsi in tara nu au respectat masurile de izolare.

Se propune carantina totala intr-o comuna din Apuseni. 11 cazuri de COVID 19 au fost confirmate la Ciuruleasa

DSP Alba a solicitat Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta intrarea in carantina totala a comunei Ciuruleasa, unde au fost confirmate pana duminica, 5 aprilie, 11 cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus.

Buzau: Doi pacienti externati negativ, repozitivati dupa 12 zile de la externare

Doi pacienti din judetul Buzau, in varsta de 46 de ani si, respectiv, 29 de ani, externati in data de 26 martie cu rezultate negative la testul de coronavirus, au fost declarati pozitivi dupa 12 zile de la externare.

CFR Calatori nu va emite tichete de calatorie pentru Tandarei, dupa ce orasul a intrat in carantina totala

In urma instituirii carantinei in orasul Tandarei, CFR Calatori nu va emite tichete de calatorie pentru orasul Tandarei decat pentru persoanele la care face referire articolul 2 din Ordonanta Militara, informeaza operatorul feroviar intr-un comunicat de presa transmis, sambata, Agerpres.

Digi24: Pacient, dupa 14 zile la ATI: A fost o durere cum nu am mai cunoscut. Paziti-va, nu riscati nimic! Nu e o gluma!

Un barbat care a fost internat timp de 24 de zile, dintre care 14 la terapie intensiva, dupa ce a fost diagnosticat cu coronavirus, a povestit la Digi24 drama prin care a trecut si a transmis in mod repetat mesaje catre oameni sa nu ia in gluma acest virus, care este extrem de periculos.

Moment emotionant pentru un roman din Spania, care a invins coronavirusul dupa 19 zile. Personalul medical l-a aplaudat calduros la externare

Clipe desosebite pentru un roman din Spania, care a reusit sa iasa invingator in lupta cu coronavirusul dupa aproape o luna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )