Libnet.ro
UNICEF

01:05

Yahoo schimba cea mai cunoscuta aplicatie, Yahoo Messenger. Vezi ce servicii se modifica.

România Liberă România Liberă,
Yahoo schimba cea mai cunoscuta aplicatie, Yahoo Messenger. Vezi ce servicii se modifica.

Gigantul Yahoo, a anuntat pe blogul oficial, ca va inchide anumite functionalitati ale mesageriei instant Yahoo Messenger, potrivit b1. ro. Schimbarile vor intra in vigoare incepand cu 14 decembrie si implica inchiderea serviciilor Yahoo Messenger Public Rooms, Yahoo Pingbox si se va termina interoperabilitatea dintre Yahoo Messenger si Windows Live Messenger, un serviciu la care Microsoft a anuntat ca va renunta si il va inlocui cu Skype. Un alt serviciu la care Yahoo va renunta, incepand cu . continuă pe România Liberă

Yahoo schimba cea mai cunoscuta aplicatie, Yahoo Messenger. Vezi ce servicii se modifica

Gigantul Yahoo, a anuntat pe blogul oficial, ca va inchide anumite functionalitati ale mesageriei instant Yahoo Messenger. Schimbarile vor intra in vigoare incepand cu 14 decembrie si implica inchiderea.

A fost ordonata cea mai lunga sentinta pentru piraterie

Dupa cea mai mare amenda ordonata intr-un proces de piraterie, zilele trecute s-a stabilit si cea mai lunga perioada de inchisoare data ca pedeapsa intr-un caz similar. Nu mai putin de 3 ani si 4 luni in inchisoare este sentinta pe care a primit-o un individ pe nume Gregory Cherwonik intr-un caz de piraterie. Aceasta perioada, cel putin momentan, intra in istorie ca fiind cea mai grea sentinta ordonata de un judecator intr-un caz care implica descarcari ilegale de continut .

Deutsche Bahn, cea mai mare companie feroviara din Europa, vine pe piata din Romania

Un pachet de 70% din operatorul de transport de calatori Regiotrans Brasov a fost preluat de catre Deutsche Bahn, cea mai mare companie feroviara din Europa. Astfel, pentru 67 milioane euro, grupul german.

Cea mai recenta capsula a timpului a fost lansata in spatiu

The Last Pictures este ultima capsula a timpului ce va putea fi folosita, de civilizatii viitoare, ca o poarta spre trecutul istoric al omenirii. Cu toate ca ideea de capsula a timpului este departe de a fi noua, prea putine astfel de dispozitive au fost lansate in spatiu. Last Pictures, proiectul lui Trevo Paglen, este una dintre exceptii. O colectie de 100 de imagini alb/negru au fost adunate intr-o compilatie menita sa sintetizeze impactul cultural al rasei umane. Inainte de .

Gabriel Liiceanu: Nationalismul este cea mai banala arma a politicienilor. Nationalismul nostru e foarte ieftin, poti sa scoti pe gura orice

Filosoful Gabriel Liiceanu a vorbit la B1TV despre diferenta dintre nationalism si patriotism si despre Romania in contextul european: Nationalismul este cea mai banala arma la care pot apela politicienii atunci cand au nevoie. Problema nu e a nationalismului, ci a patriotismului a explicat invitatul, o notiune fiind eminamente negativa, cealalta, eminamente pozitiva. A continuat mentionand: Am iesit dintr-o epoca regimul comunist-n. red. ) in care minciuna era promovata prin teroare, nimeni nu o credea. Acum se apeleaza la minciuna manipulatoare.

Mario Draghi, BCE: Recuperarea pentru cea mai mare parte a zonei euro va incepe in 2013

Criza zonei euro este departe de a se fi incheiat, iar statele membre trebuie sa controleze mai strict bugetele si sa implementeze o uniune bancara, pentru a lasa in urma o lume a basmelor care a permis dezvoltarea problemelor, a declarat presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, relateaza Mediafax.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )