Libnet.ro
UNICEF

00:07

Gabriel Liiceanu: Nationalismul este cea mai banala arma a politicienilor. Nationalismul nostru e foarte ieftin, poti sa scoti pe gura orice

Hotnews Hotnews,
Gabriel Liiceanu: Nationalismul este cea mai banala arma a politicienilor. Nationalismul nostru e foarte ieftin, poti sa scoti pe gura orice

Filosoful Gabriel Liiceanu a vorbit la B1TV despre diferenta dintre nationalism si patriotism si despre Romania in contextul european: Nationalismul este cea mai banala arma la care pot apela politicienii atunci cand au nevoie. Problema nu e a nationalismului, ci a patriotismului a explicat invitatul, o notiune fiind eminamente negativa, cealalta, eminamente pozitiva. A continuat mentionand: Am iesit dintr-o epoca regimul comunist-n. red. ) in care minciuna era promovata prin teroare, nimeni nu o credea. Acum se apeleaza la minciuna manipulatoare. continuă pe Hotnews

Gabriel Liiceanu: Nationalismul, un patriotism doar in vorbe. Al nostru e foarte ieftin si e cea mai banala arma a politicienilor

Scriitorul Gabriel Liiceanu a comentat, vineri, in cadrul emisiunii Discutia saptamanii de pe B1TV, diferenta dintre notiunile de nationalism si patriotism, in contextul apropierii Zilei Nationale si a.

Versiunea electrica Spark este si cea mai puternica din gama

Chevrolet a pregatit pentru Salonul Auto de la Los Angeles versiunea electrica a citadinei Spark. Desi vorbim despre un sistem de propulsie alternativa, aceasta versiune este cea mai puternica din intreaga gama Spark.

Economia globala este in cea mai buna forma din ultimele 18 luni

Economia globala este in cea mai buna forma din ultimele 18 luni, datorita imbunatatirii perspectivelor in China si a probabilitatii mari ca SUA sa evite intrarea in vigoare a varfului fiscal, un program automat de majorari de taxe si.

OCDE: Recesiunea din zona euro - cea mai mare amenintare pentru economia mondiala

Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE) si-a revizuit ieri, in sens negativ, estimarile privind cresterea PIB-ului mondial in 2012 si 2013, avertizand ca recesiunea din zona euro este cea mai mare amenintare la adresa economiei globale.

Scrisoare deschisa adresata Ecaterinei Andronescu pentru a cere retragerea titlul de doctor detinut de Victor Ponta. Printre semnatari: Andrei Plescu, Gabriel Liiceanu, Dan Grigore, Monica Macovei

Profesori universitari, cercetatori, membri ai societatii civile dar si politicieni, printre care Andrei Plesu, Dan Grigore, Gabriel Liiceanu, Vladimir Tismaneanu, Mircea Kivu, Horia Roman Patapievici, Vladimir Tismaneanu, Ion Vianu sau Monica Macovei, ii cer ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, intr-o scrisoare deschisa, sa ii retraga titlul de doctor premierului Victor Ponta.

Scrisoare deschisa adresata Ecaterinei Andronescu pentru a cere retragerea titlul de doctor detinut de Victor Ponta. Printre semnatari: Andrei Plesu, Gabriel Liiceanu, Dan Grigore, Monica Macovei

Profesori universitari, cercetatori, membri ai societatii civile dar si politicieni, printre care Andrei Plesu, Dan Grigore, Gabriel Liiceanu, Vladimir Tismaneanu, Mircea Kivu, Horia Roman Patapievici, Vladimir Tismaneanu, Ion Vianu sau Monica Macovei, ii cer ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, intr-o scrisoare deschisa, sa ii retraga titlul de doctor premierului Victor Ponta.

VIDEO+ FOTO. Smartphone-ul cu cea mai buna baterie din lume.

Lenovo, unul dintre cei mai mari producatori de echipamente ITC, a lansat telefonul cu cea mai puternica baterie, potrivit gsmarena. com Lenovo P770 este un terminal care functioneaza cu Android 4. 1 Jelly Bean, cu o baterie de 3,500 de mAh, cu 200mAh mai mult decat Motorola RAZR MAXX HD, considerat pana acum terminalul cu cea mai mare autonomie. Terminalul este dotat cu un ecran de 4. 5 inch, un procesor dual-cotr Cortex A9 de 1. 2 Ghz si o memorie de 1 GB de RAM. Potrivit specificatiilor, .

Cea mai cool carcasa de iPhone 5 [+VIDEO]

IPhone 5 este fara indoiala unul dintre cele mai cautate smartphone-uri ale acetui sfarsit de an si asta pentru ca este considerat un gadget extrem de cool. Dar oare cum ar fi ca pentru fiecare telefon impresionant sa existe si accesorii pe masura? O solutie ar putea fi noua carcasa Popslate care iti protejeaza scumpul telefon si in acelasi timp te lasa cu gura cascata din punct de vedere al functionalitatii. Cum asa? Ei bine spatele carcasei inglobeaza un display .

Cea mai tare reclama la Internet Explorer 10

Microsoft investe din ce in ce mai mult in publicitatea produselor sale si acest lucru se vede si in ultimul spot la Internet Explorer 10. Reclama este de departe cea mai inspirata metoda de promovare a browserului si asta pentru ca reflecta perfect realitatea de zi cu zi: tot mai putini oameni aleg sa mai foloseasca browserul Microsoft. Baietii si-au facut bine temele si prezinta scenariul in care un hater infocat al IE, ajunge sa isi schimbe oarecum opinia si .

Semne bune anul are: Economia globala, in cea mai buna forma din ultimele 18 luni

Economia globala este in cea mai buna forma din ultimele 18 luni, datorita imbunatatirii perspectivelor in China si a probabilitatii mari ca SUA sa evite intrarea in vigoare a varfului fiscal, un.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )