Libnet.ro
UNICEF

08:15

Yemen: Cinci agenti de securitate au fost ucisi intr-un atac terorist care a vizat sediul Presedintiei

B1 B1,
Yemen: Cinci agenti de securitate au fost ucisi intr-un atac terorist care a vizat sediul Presedintiei

Cel putin cinci agenti de securitate de la Palatul Prezidential din Yemen au fost ucisi intr-un atac atribuit retelei teroriste Al-Qaida, au anuntat surse din cadrul serviciilor de securitate, citate de. continuă pe B1

Mai multi agenti de securitate de la Palatul Prezidential din Yemen au fost ucisi intr-un atac atribuit retelei teroriste Al-Qaida

Mai multi agenti de securitate de la Palatul Prezidential din Yemen au fost ucisi intr-un atac atribuit retelei teroriste Al-Qaida, au anuntat surse din cadrul serviciilor de securitate. Tot vineri, cel putin 11 teroristi al-Qaida au fost ucisi de fortele de securitate din Yemen , conform Ministerului Apararii din Yemen, conform CNN.

Peste 30 de insurgenti au fost ucisi in confruntari recente la Slaviansk

Peste 30 de insurgenti prorusi si patru militari ucraineni au fost ucisi in confruntari armate recente in zona orasului Slaviansk, in estul Ucrainei, a anuntat marti ministrul de Interne Arsen Avakov, scrie fr.

Un schelet uman a fost descoperit intr-un canal din Sectorul 5 al Capitalei

Un schelet uman a fost descoperit, miercuri, intr-un canal situat pe o strada din Sectorul 5 al Capitalei, potrivit unor oficiali din Politia Capitalei, citati de Mediafax. Scheletul a fost observat intr-un.

Vaslui: Un depozit de munitie cu sute de proiectile in stare de functionare a fost descoperit intr-o padure

Un depozit de munitie, cu sute de proiectile in stare de functionare, a fost descoperit de un politist, joi, intr-o padure din judetul Vaslui, relateaza Mediafax. Reprezentantii Inspectoratului pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )