Libnet.ro
UNICEF

22:00

YouTube interzice dezinformarea referitoare la vaccinurile pentru noul coronavirus

Adevărul Adevărul,
YouTube interzice dezinformarea referitoare la vaccinurile pentru noul coronavirus

YouTube, parte a grupului Alphabet, a anuntat miercuri ca va elimina video-urile care contin dezinformari legate de vaccinurile pentru Covid-19, extinzand regulile existente referitoare la teoriile false si conspiratiile legate de pandemie, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

YouTube interzice dezinformarea referitoare la vaccinurile pentru COVID-19

YouTube, parte a grupului Alphabet, a anuntat miercuri ca va elimina video-urile care contin dezinformari legate de vaccinurile pentru Covid-19, extinzand regulile existente referitoare la teoriile false si conspiratiile legate de pandemie.

OMS: Tinerii sanatosi ar putea sa nu fie vaccinati pentru noul coronavirus inainte de 2022

Tinerii sanatosi ar putea sa nu fie vaccinati pentru noul coronavirus inainte de 2022, in conditiile in care autoritatile din domeniul sanatatii se concentreaza mai intai pe imunizarea persoanelor varstnice si vulnerabile, au declarat miercuri oficiali ai Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), transmite CNBC.

Noul coronavirus descoperit acum. Se transmite printr-un animal pe care milioane de romani il au langa casa

Noua tulpina de coronavirus ar putea sa se transmita si la om. Cercetatorii spun ca tipul coronavirusului acestor animale a pornit tot de la lilieci. Acestia se lupta deja cu el in fermele din Statele Unite. Se transmite printr-un animal pe care milioane de romani il au langa casa La fel ca si virusul care .

Nicusor Dan promite testarea pe banii Primariei a contactilor persoanelor infectate cu noul coronavirus

Contactii persoanelor infectate cu noul coronavirus vor fi testati pe banii Primariei Capitalei. Asta promite primarul ales al Bucurestiului, Nicusor Dan, care a sustinut, la HotNews LIVE, ca resursele institutiei trebuie folosite stiintific.

Nicusor Dan promite testarea pe banii Primariei a contactilor persoanelor infectate cu noul coronavirus: in Bucuresti, definitia acestora sa fie mult mai larga

Contactii persoanelor infectate cu noul coronavirus vor fi testati pe banii Primariei Capitalei. Asta promite primarul ales al Bucurestiului, Nicusor Dan, care a sustinut, la HotNews LIVE, ca resursele institutiei trebuie folosite stiintific.

Cum s-ar fi infectat Irina Loghin cu noul coronavirus

Irina Loghin a fost una dintre artistele din Romania care s-a infectat cu noul coronavirus. Din pacate, boala este necrutatoare, asa ca artista si fiul ei au ajuns la Matei Balss, imediat ce au revenit de pe.

Seful serviciilor secrete germane, testat pozitiv cu noul coronavirus, nu va comunica datele persoanelor cu care a intrat in contact

Seful seriviului de informatii interne al Germaniei, Bundesamt fur Verfassungsschutz BfV), a fost testat pozitiv la noul coronavirus SARS-CoV-2, informeaza AP.

Covid-19 la Camera Deputatilor: 11 angajati sunt infectati cu noul coronavirus

Covid-19 ar putea sista activitatea la Camera Deputatilor. Un numar de 11 angajati sunt infectati cu noul coronavirus, anunta reprezentantii Camerei. 11 angajati ai camerei deputatilor,.

ANP: Alti noua detinuti de la Penitenciarul Timisoara, confirmati cu noul coronavirus; ei sunt asimptomatici

Alti noua detinuti de la Penitenciarul Timisoara au fost confirmati cu noul coronavirus, ei fiind asimptomatici si urmand a fi transferati la Penitenciarul-Spital Jilava, informeaza News. ro.

Medicii avertizeaza: Recuperarea dupa infectia cu noul coronavirus poate dura si cateva luni. Multe persoane vindecate au devenit dependente de oxigen

Calvarul pacientilor infectati cu noul coronavirus continua in unele cazuri si dupa ce testele indica rezultate negative iar medicii ii declara vindecati. Cu toate acestea, multi pacienti raman cu sechele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )