Libnet.ro
UNICEF

05:45

Seful serviciilor secrete germane, testat pozitiv cu noul coronavirus, nu va comunica datele persoanelor cu care a intrat in contact

Adevărul Adevărul,
Seful serviciilor secrete germane, testat pozitiv cu noul coronavirus, nu va comunica datele persoanelor cu care a intrat in contact

Seful seriviului de informatii interne al Germaniei, Bundesamt fur Verfassungsschutz BfV), a fost testat pozitiv la noul coronavirus SARS-CoV-2, informeaza AP. continuă pe Adevărul

Presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, testat pozitiv pentru COVID-19

Radu Moldovan, presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, a anuntat luni seara, pe pagina sa de Facebook, ca a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, starea sa de sanatate fiind.

Primarul Sebesului, Dorin Nistor, testat pozitiv cu COVID-19. Mesajul transmis de edilul ales pentru un nou mandat

Dorin Nistor, primarul municipiului Sebes, a fost confirmat pozitiv pentru coronavirus. Primarul a obtinut un nou mandat de primar si a facut public marti seara faptul ca este testat pozitiv.

Cristiano Ronaldo, testat pozitiv la Covid-19: A parasit cantonamentul Portugaliei

Informatia zilei din fotbalul mondial vine din Portugalia: Cristiano Ronaldo a fost testat pozitiv la Covid-19. Atacantul celor de la Juventus a parasit cantonamentul nationalei tarii sale intrand in izolare.

Covid-19 la Camera Deputatilor: 11 angajati sunt infectati cu noul coronavirus

Covid-19 ar putea sista activitatea la Camera Deputatilor. Un numar de 11 angajati sunt infectati cu noul coronavirus, anunta reprezentantii Camerei. 11 angajati ai camerei deputatilor,.

ANP: Alti noua detinuti de la Penitenciarul Timisoara, confirmati cu noul coronavirus; ei sunt asimptomatici

Alti noua detinuti de la Penitenciarul Timisoara au fost confirmati cu noul coronavirus, ei fiind asimptomatici si urmand a fi transferati la Penitenciarul-Spital Jilava, informeaza News. ro.

Medicii avertizeaza: Recuperarea dupa infectia cu noul coronavirus poate dura si cateva luni. Multe persoane vindecate au devenit dependente de oxigen

Calvarul pacientilor infectati cu noul coronavirus continua in unele cazuri si dupa ce testele indica rezultate negative iar medicii ii declara vindecati. Cu toate acestea, multi pacienti raman cu sechele.

George Copos, infectat cu Covid-19

Fost patron al Rapidului pret de ani buni, George Copos a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. in varsta de 67 de ani, omul de afaceri a ocupat in trecut, printre altele, si functia de vicepremier al Romaniei.

Cristiano Ronaldo, testat pozitiv cu Sars-Cov-2

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo este confirmat ca infestat cu noul virus gripal care provoaca boala Covid-19.

Barron, fiul lui Donald Trump, a fost si el testat pozitiv pentru Covid-19

Barron Trump, in varsta de 14 ani, fiul lui Donald si al Melaniei Trump, a fost testat si el pozitiv pentru Covid-19 impreuna cu parintii, a anuntat miercuri prima doamna a Statelor Unite, precizand ca de atunci a fost testat negativ, potrivit AFP.

EXCLUSIV Profilul pacientilor infectati cu noul coronavirus care ajung la ATI. Medic: Cei mai afectati sunt simptomaticii care stau prea mult acasa si vin la medici in stadii avansate de boala. Avertisment pentru fumatori

EXCLUSIV in multe spitale din tara sectiile ATI au devenit neincapatoare pe fondul exploziei numarului de cazuri noi de coronavirus din ultimele saptamani. Recordurile negative pe care Romania le inregi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )