Libnet.ro
UNICEF

12:30

Zece militari, ucisi intr-un atac terorist comis in nordul statului Mali

Adevărul Adevărul,
Zece militari, ucisi intr-un atac terorist comis in nordul statului Mali

Zece militari din Mali au fost omorati, luni, in confruntari cu grupuri teroriste produse in nordul tarii, unde islamistii raman activi in pofida prezentei militare nationala si straina, informeaza revista Nouvel Observateur. continuă pe Adevărul

Atac TERORIST in Mali. Zece militari, UCISI

Zece militari din Mali au fost omorati, luni, in confruntari cu grupuri teroriste produse in nordul tarii, unde islamistii raman activi in ciuda prezentei militare nationala si straina.

Zece militari ucisi in confruntarile cu teroristii din Mali

Zece militari din Mali au fost omorati, luni, in confruntari cu grupuri teroriste produse in nordul tarii, unde islamistii raman activi in pofida prezentei militare nationala si straina, informeaza.

Cel putin cinci morti intr-un atac insurgent kurd comis in Turcia

Cel putin cinci oameni au murit, iar alti zece au fost raniti intr-un atac al insurgentilor kurzi asupra unei sectii de politie din sudul Turciei, informeaza presa turca.

Cel putin cinci morti si 12 raniti in nord-estul Nigeriei, intr-un atac atribuit Boko Haram

Cel putin cinci persoane au murit si alte 12 au fost ranite, vineri, in nord-estul Nigeriei, in timpul unui atac cu bomba comis de un presupus membru al gruparii teroriste Boko Haram, relateaza site-ul.

Cisiordania: Un copil de nici doi ani a ars de viu in urma unui atac terorist brutal. SUA a condamnat atacul. Premierul israelian cere pedepsirea vinovatilor

Statele Unite condamna atacul terorist din Cisiordania, in urma caruia un copil palestinian in varsta de un an si jumatate a murit, informeaza AFP, citata de Agerpres. Premierul israelian a cerut chemarea in.

Opt islamisti, UCISI intr-o operatiune antitero

Opt combatanti islamisti, care isi asumasera afilierea la gruparea jihadista Statul Islamic, au fost ucisi in Daghestan, mica republica din Caucazul de Nord, au anuntat duminica serviciile de securitate ruse.

Noua soldati au fost ucisi intr-un atentat cu masina capcana, produs in sudul Yemenului

Un atentat cu masina capcana s-a produs vineri in sud-estul Yemenului, noua soldati fideli presedintelui yemenit in exil Abd Rabbo Mansour Hadi fiind ucisi, infomeaza AFP, citand o sursa militara. Atentatul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )