Libnet.ro
UNICEF

11:00

Noua soldati au fost ucisi intr-un atentat cu masina capcana, produs in sudul Yemenului

B1 B1,
Noua soldati au fost ucisi intr-un atentat cu masina capcana, produs in sudul Yemenului

Un atentat cu masina capcana s-a produs vineri in sud-estul Yemenului, noua soldati fideli presedintelui yemenit in exil Abd Rabbo Mansour Hadi fiind ucisi, infomeaza AFP, citand o sursa militara. Atentatul. continuă pe B1

Liderul unui grup afiliat Al-Qaida si 13 membri, au fost ucisi intr-o tentativa de evadare

Liderul unei grupari teroriste afiliate Al-Qaida si cei doi fii ai sai au fost ucisi miercuri in timp ce erau transferati de un convoi al politiei intr-o inchisoare din estul Pakistanului, scrie.

Pakistan: Liderul unei grupari teroriste afiliate Al-Qaida si cei doi fii ai sai, ucisi intr-o tentativa de evadare

Liderul unei grupari teroriste afiliate Al-Qaida si cei doi fii ai sai au fost ucisi miercuri in timp ce erau transferati intr-o inchisoare din estul Pakistanului de un covoi al Politiei care a fost atacat de.

Doua femei au murit, iar un copil si tatal sau au fost raniti intr-un accident produs la Suceava

Doua femei - nora si soacra - au murit, iar un copil si tatal acestuia au fost raniti intr-un accident produs, joi, 30 iulie, pe DN 2, la iesirea din municipiul Suceava spre Falticeni, dupa ce o autoutilitara a ajuns pe contrasens si a lovit masina in care se aflau cele patru persoane.

2.300 de militari ucraineni au fost ucisi de la inceputul conflictului separatist din estul Ucrainei

Un militar a fost ucis, iar alti 12 raniti in ultimele 24 de ore in regiunea Donbas, in estul Ucrainei, bilantul total ajungand la 2. 300 de militari morti de la izbucnirea conflictului intre fortele ucrainene si separatistii prorusi.

O persoana a murit si alte sase au fost ranite, intr-un accident provocat de un sofer baut

Un barbat a murit, vineri dimineata, iar alte sase persoane au fost ranite, doua dintre ele grav, dupa ce un sofer care se urcase baut la volan a intrat in plin intr-un grup de pasageri care coborasera dintr-un microbuz.

Captura record de droguri in Satu Mare: Aproximativ 130 de kg de heroina au fost descoperite intr-un TIR, la vama Petea

Aproximativ 130 de kg de heroina au fost descoperit, marti, intr-un TIR care incerca sa paraseasca tara prin punctul de frontiera Petea, din judetul Satu Mare, informeaza Agerpres. Captura record,.

Alba: Un autocar al Regimentului 30 Garda a fost implicat intr-un accident rutier. Un subofiter si-a pierdut viata

Un subofiter a decedat miercuri in urma unui accident in care a fost implicat un autocar al Regimentului 30 Garda, potrivit unui comunicat al ministerului Apararii Nationale. Accidentul s-a produs in jurul orei.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )