Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cisiordania: Un copil de nici doi ani a ars de viu in urma unui atac terorist brutal. SUA a condamnat atacul. Premierul israelian cere pedepsirea vinovatilor

B1 B1,
Cisiordania: Un copil de nici doi ani a ars de viu in urma unui atac terorist brutal. SUA a condamnat atacul. Premierul israelian cere pedepsirea vinovatilor

Statele Unite condamna atacul terorist din Cisiordania, in urma caruia un copil palestinian in varsta de un an si jumatate a murit, informeaza AFP, citata de Agerpres. Premierul israelian a cerut chemarea in. continuă pe B1

Liderul cu un singur ochi al talibanilor, Mullah Omar, a fost ucis in urma cu doi ani

Mohammed Omar, liderul talibanilor din Afganistan, a murit, a anuntat miercuri Administratia prezidentiala din Afganistan. insa guvernul si oficialii din serviciile secrete sustin ca militantul cu un singur ochi a fost ucis in urma cu doi ani, noteaza Daily Mail.

Surse: Liderul talibanilor, mollahul Omar, a murit acum doi ani

Mollahul Omar, liderul miscarii talibanilor afgani, a murit in urma cu mai mult de doi ani, a anuntat Haseeb Sediqi, purtatorul de cuvant al serviciilor secrete afgane, informeaza Agerpres. Mollahul Omar este.

Sucevenii vor circula cu autobuze electrice: Proiectul Electomobilitate va fi implementat in doi ani

Sucevenii vor circula in doi ani cu autobuze electrice, conducerea primariei fiind decisa sa cumpere 11 autobuze si 10 biciclete, care vor functiona pe baza de curent, in cadrul unei investitii de trei milioane.

Unul din trei moldoveni planifica sa paraseasca tara in urmatorii doi ani

Tot mai multi moldoveni se gandesc la posibilitatea de a parasi tara. in urma unui sondaj realizat de Magenta Consulting, 33% din respondenti au declarat ca se gandesc la o eventuala plecare in strainatate din diverse motive.

TRAGEDIE in California: Copil de patru ani, iMPUSCAT mortal

Un copil de patru ani a fost impuscat mortal, intr-un incident armat produs, joi, in statul american California.

Un copil de patru ani a fost impuscat mortal

Un copil de patru ani a fost impuscat mortal intr-un incident armat produs joi in statul american California, informeaza site-ul cotidianului Los Angeles Times, potrivit Mediafax. Baietelul se.

Un copil de 9 ani s-a spanzurat in curtea casei de dorul mamei plecata la munca in strainatate

Un copil de 9 ani din Bacau s-a spanzurat de dorul mamei plecata la munca in Germania. Femeia, plecata in data de 24 iulie in strainatate pentru a putea sustine cheltuielile familiei, si-a lasat copilul.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )