Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cel putin cinci morti si 12 raniti in nord-estul Nigeriei, intr-un atac atribuit Boko Haram

Antena3 Antena3,
Cel putin cinci morti si 12 raniti in nord-estul Nigeriei, intr-un atac atribuit Boko Haram

Cel putin cinci persoane au murit si alte 12 au fost ranite, vineri, in nord-estul Nigeriei, in timpul unui atac cu bomba comis de un presupus membru al gruparii teroriste Boko Haram, relateaza site-ul. continuă pe Antena3

Cel putin cinci morti intr-un atac insurgent kurd comis in Turcia

Cel putin cinci oameni au murit, iar alti zece au fost raniti intr-un atac al insurgentilor kurzi asupra unei sectii de politie din sudul Turciei, informeaza presa turca.

Cel putin sapte morti dupa prabusirea a doua avioane usoare in Statele Unite

Cel putin sapte oameni au murit dupa ce doua avioane usoare s-au prabusit, in incidente separate, in Statele Unite, informeaza ABC News.

Turcia: Atac insurgent kurd comis asupra unei sectii de politie din Turcia. Cel putin cinci oameni au murit, iar alti zece au fost raniti

Insurgentii kurzi au comis, in noaptea de joi spre vineri, un atac asupra unei sectii de politie din sudul Turciei, cel puti cinci oameni pierzandu-si viata, iar alti zece fiind raniti, informeaza presa.

Cel putin 25 de morti intr-o explozie la o fabrica din nordul Egiptului

Cel putin 25 de persoane au murit si alte 20 au fost ranite in nord-estul Egiptului, in apropiere de Cairo, intr-o explozie declansata la o fabrica de mobila, relateaza Euronews.

Un atac atribuit gruparii Boko Haram lasa in urma cinci morti

Cel putin cinci persoane au murit si alte 12 au fost ranite, vineri, in nord-estul Nigeriei, in timpul unui atac cu bomba comis de un presupus membru al gruparii teroriste Boko Haram.

Nepal: Cel putin 25 de morti si alte persoane disparute, in urma alunecarilor de teren

Cel putin 25 de persoane au murit si alte au fost date disparute in Nepal, in urma alunecarilor de teren provocate de ploile masive, relateaza Indian Express. Potrivit informatiilor de la Ministerul de.

Game of Thrones va avea cel putin opt sezoane

Responsabilul HBO, Michael Lombardo, a anuntat joi ca Game of Thrones, serialul vedeta al postului, va avea cel putin 8 sezoane, relateaza Agerpres. in declaratii facute la o intalnire cu Asociatia.

Cel putin doi raniti, dupa un atac armat in fata unui hotel din centrul Barcelonei

Un individ inarmat a deschis focul marti dupa-amiaza la intrarea intr-un hotel de patru stele din centrul Barcelonei, provocand cel putin doi raniti, relateaza agentiile DPA si EFE citand politia locala.

Franta: Un autocar turistic a lovit plafonul unui tunel. Cel putin 30 de persoane au fost ranite

Un autocar turistic a lovit plafonul unui tunel, in nordul Frantei, cel putin 30 de persoane fiind ranite in urma incidentului, informeaza cotidianul La Voix du Nord. Autocarul circula circula intre Bilbao Spania).

Incendiu de vegetatie in nordul statului american California: Cel putin 650 de persoane au fost evacuate (VIDEO)

Nordul statului american California este afectat de un puternic incendiu de vegetatie care s-a extins pe 55 de kilometri patrati si a distrus cel putin trei case, informeaza ABC News online. Incendiul a izbucnit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )