Libnet.ro
UNICEF

06:00

Atac TERORIST in Mali. Zece militari, UCISI

România Liberă România Liberă,
Atac TERORIST in Mali. Zece militari, UCISI

Zece militari din Mali au fost omorati, luni, in confruntari cu grupuri teroriste produse in nordul tarii, unde islamistii raman activi in ciuda prezentei militare nationala si straina. continuă pe România Liberă

Zece militari, ucisi intr-un atac terorist comis in nordul statului Mali

Zece militari din Mali au fost omorati, luni, in confruntari cu grupuri teroriste produse in nordul tarii, unde islamistii raman activi in pofida prezentei militare nationala si straina, informeaza revista Nouvel Observateur.

Zece militari ucisi in confruntarile cu teroristii din Mali

Zece militari din Mali au fost omorati, luni, in confruntari cu grupuri teroriste produse in nordul tarii, unde islamistii raman activi in pofida prezentei militare nationala si straina, informeaza.

Cisiordania: Un copil de nici doi ani a ars de viu in urma unui atac terorist brutal. SUA a condamnat atacul. Premierul israelian cere pedepsirea vinovatilor

Statele Unite condamna atacul terorist din Cisiordania, in urma caruia un copil palestinian in varsta de un an si jumatate a murit, informeaza AFP, citata de Agerpres. Premierul israelian a cerut chemarea in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )