Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zeci de membri ai retelei teroriste Statul Islamic, ucisi in raiduri aeriene, in estul Siriei

Adevărul Adevărul,
Zeci de membri ai retelei teroriste Statul Islamic, ucisi in raiduri aeriene, in estul Siriei

Cel putin 21 de presupusi membri ai retelei teroriste Statul Islamic au fost ucisi in raiduri aeriene efectuate asupra orasului sirian Deir ez-Zor, situat in estul tarii, anunta Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), citat de site-ul agentiei Reuters. continuă pe Adevărul

Zeci de membri ai retelei teroriste Stat Islamic, ucisi in Siria in raiduri aeriene

Cel putin 21 de presupusi membri ai retelei teroriste Stat Islamic au fost ucisi in raiduri aeriene efectuate asupra orasului sirian Deir al-Zor, situat in estul tarii, anunta Observatorul Sirian.

Zeci de simpatizanti ai retelei teroriste Stat Islamic, angajati la aeroportul din Bruxelles

Cel putin 50 de simpatizanti ai retelei teroriste Stat Islamic lucreaza la Aeroportul Zaventem din Bruxelles, avand acces in avioane, afirma agenti ai Politiei aeroportuare citati de presa belgiana.

Zeci de membri ai retelei teroriste ISIS, ucisi in Siria in raiduri aeriene

Cel putin 21 de presupusi membri ai retelei teroriste Stat Islamic au fost ucisi in raiduri aeriene efectuate asupra orasului sirian Deir al-Zor, situat in estul tarii, anunta Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), citat de site-ul agentiei Reuters, scrie Mediafax.

20 de adepti ai gruparii teroriste Statul Islamic, retinuti la Moscova

In cursul unei operatiuni comune a Serviciul Federal de Securitate si a Politiei, au fost arestati circa 20 de suspecti de legaturi cu ISIS, informeaza Ria Novosti, citand surse oficiale din cadrul FSB.

Statul Islamic ameninta cu atacuri teroriste langa Romania

Statul Islamic ameninta ca va comite noi atentate, in SUA si in tari europene, mentionand Ungaria si Portugalia, Guvernul de la Budapesta anuntand ca ia in considerare.

Statul Islamic indeamna musulmanii din Germania sa comita atentate similare celor de la Bruxelles

Organizatia jihadista Statul Islamic indeamna musulmanii din Germania sa comita atentate similare celor de la Bruxelles, printre obiectivele propuse fiind Biroul cancelarului Angela Merkel si aeroportul din Koln.

Reteaua jihadista Statul Islamic ameninta ca va lovi Ungaria

Reteaua terorista Statul Islamic ameninta ca va comite noi atentate in Statele Unite si in tari europene, mentionand Ungaria si Portugalia, Guvernul de la Budapesta anuntand ca ia in considerare amenintarile.

Atentate la Bruxelles. Statul Islamic a difuzat o noua inregistrare video cu mesaje de amenintare la adresa tarilor aliate impotriva sa

Organizatia extremista sunnita Statul Islamic SI) a difuzat o noua inregistrare video cu mesaje de amenintare dupa atentatele sinucigase comise pe 22 martie la Bruxelles si soldate cu cel putin 35 de morti si peste 300 de raniti, potrivit editiei de marti a cotidianului belgian La Derniere Heure, transmite Agerpres.

Israelul a cerut cetatenilor sai sa paraseasca Turcia. Statul Islamic pregateste un atac ce ar va viza copii evrei

Statul Islamic are planuri avansate pentru a ucide copii evrei din Turcia, atacand gradinite, scoli si centre pentru tineret, au declarat luni surse din serviciile de informatii pentru Sky News.

Ororile continua. Statul Islamic a crucificat un preot catolic in Vinerea Neagra

Statul Islamic a crucificat un preot catolic, vinerea trecuta, ziua in care crestinii au sarbatorit Buna Vestire. Reverendul Thomas Uzhunnalil din India a fost rapit in Yemen, la inceputul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )