Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reteaua jihadista Statul Islamic ameninta ca va lovi Ungaria

Adevărul Adevărul,
Reteaua jihadista Statul Islamic ameninta ca va lovi Ungaria

Reteaua terorista Statul Islamic ameninta ca va comite noi atentate in Statele Unite si in tari europene, mentionand Ungaria si Portugalia, Guvernul de la Budapesta anuntand ca ia in considerare amenintarile. continuă pe Adevărul

Reteaua terorista Stat Islamic ameninta ca va comite atentate in SUA si Europa, mentionand Ungaria

Reteaua terorista Stat Islamic ameninta ca va comite noi atentate in Statele Unite si in tari europene, mentionand Ungaria si Portugalia. Guvernul de la Budapesta a anuntat ca ia.

Statul Islamic anunta noi atentate in doua inregistrari video: Care sunt tarile vizate

Gruparea jihadista Stat Islamic a difuzat vineri doua inregistrari video in care avertizeaza ca atacurile teroriste de la Bruxelles sunt doar inceputul cosmarului, transmite.

Atentate la Bruxelles. Statul Islamic a difuzat o noua inregistrare video cu mesaje de amenintare la adresa tarilor aliate impotriva sa

Organizatia extremista sunnita Statul Islamic SI) a difuzat o noua inregistrare video cu mesaje de amenintare dupa atentatele sinucigase comise pe 22 martie la Bruxelles si soldate cu cel putin 35 de morti si peste 300 de raniti, potrivit editiei de marti a cotidianului belgian La Derniere Heure, transmite Agerpres.

Israelul a cerut cetatenilor sai sa paraseasca Turcia. Statul Islamic pregateste un atac ce ar va viza copii evrei

Statul Islamic are planuri avansate pentru a ucide copii evrei din Turcia, atacand gradinite, scoli si centre pentru tineret, au declarat luni surse din serviciile de informatii pentru Sky News.

Ororile continua. Statul Islamic a crucificat un preot catolic in Vinerea Neagra

Statul Islamic a crucificat un preot catolic, vinerea trecuta, ziua in care crestinii au sarbatorit Buna Vestire. Reverendul Thomas Uzhunnalil din India a fost rapit in Yemen, la inceputul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )