Libnet.ro
UNICEF

01:06

Zeci de orase, institutii si companii din Romania marcheaza sambata Ora Pamantului 2014

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Zeci de orase, institutii si companii din Romania marcheaza sambata Ora Pamantului 2014

Orase si institutii, dar si companii din Romania vor stinge luminile sambata, intre orele 20. 30 si 21. 30, pentru a marca Ora Pamantului 2014. continuă pe Wall-Street Ro

Romania marcheaza sambata Ora Pamantului, alaturi de alte 150 de tari

Romania participa, sambata, in intervalul orar 20:30-21:30, la evenimentul mondial Ora Pamantului Earth Hour). Timp de o ora, luminile vor fi stinse in cladirile publice si nu numai. La initiativa ministrului Mediului si Schimbarilor Climatice, Attila Korodi, Guvernul Romaniei se alatura evenimentelor organizate cu ocazia Orei Pamantului 2014. In plus, ministerul de resort a publicat vineri, 28 martie 2014, un ghid care a explicat institutiilor partenere ceea ce au de facut in ora in care intreaga Planeta va stinge lumina.

Romania marcheaza sambata Ora Pamantului.

Romania participa, sambata, in intervalul orar 20,30-21,30, la evenimentul mondial Ora Pamantului Earth Hour), cand, timp de ora, va stinge lumina in cladirile publice, si nu numai. Astfel, la initiativa ministrului Mediului si Schimbarilor Climatice, Attila Korodi, Guvernul Romaniei se alatura evenimentelor organizate cu ocazia Orei Pamantului 2014. In plus, ministerul de resort a publicat vineri, 28 martie 2014, un ghid care a explicat institutiilor partenere ceea ce au de facut in ora .

Ora Pamantului 2014. Orasele, institutiile si companiile din Romania care marcheaza astazi Earth Hour

Zeci de orase si institutii, dar si companii din Romania vor stinge luminile sambata, intre orele 20. 30 si 21. 30, pentru a marca Ora Pamantului 2014.

VIDEO. Romania trece sambata seara la ora oficiala de vara.

Romania trece pe 30 martie, ultima duminica a lunii, la ora oficiala de vara, ora Europei Orientale, ora 3,00 devenind ora 4,00. Prin aceasta trecere, orarul de vara din Romania este corelat cu cel practicat in tarile membre ale Uniunii Europene si se aplica pentru perioada cuprinsa intre ultima duminica a lunii martie si ultima duminica a lunii octombrie in 2014 26 octombrie). Pe continentul european, schimbarea se face in toate tarile, cu exceptia Islandei, Belarusului si Rusiei.

Ora Pamantului 2014: Ministerele din Romania si institutiile subordonate vor stinge lumina ...

Sambata, in intervalul orar 20. 30 si 21. 30, ministerele din Romania si toate institutiile aflate in coordonarea acestora vor stinge lumina. In acest mod, institutiile statului se alatura initiativei Ora Pamantului 2014, informeaza Mediafax. Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice informeaza ca, la propunerea ministrului Attila Korodi, in sedinta de Guvern de miercuri s-a convenit ca toate ministerele si institutiile aflate in coordonarea acestora sa se alature initiativei Ora Pamantului .

Belgienii, speriati de un posibil transport de caini vagabonzi din Romania - presa.

Agentia Federala belgiana pentru Securitate Alimentara AFSCA) a fost informata, miercuri, ca un transport de caini vagabonzi provenind din Romania este in drum catre Glabbeek, in provincia Brabant, relateaza site-ul 7sur7. be, citat de Mediafax. Avand in vedere informatii difuzate in presa, potrivit carora este vorba despre caini vagabonzi romani, si avand in vedere lipsa unei notificari din partea autoritatilor romane cu privire la acest transport, indoieli cu privire la conformitatea .

Afacerile Saint-Gobain din Romania au crescut la peste 700 milioane lei

Afacerile din Romania ale grupului francez Saint-Gobain au crescut cu peste 5% anul trecut, depasind nivelul de 700 milioane lei, iar rezultatele financiare operationale s-au imbunatatit.

Disputa pe manualele digitale. Uniunea Editorilor din Romania: Proiectul Ministerului Educatiei pentru manualele de clasa I si a II-a este un esec anuntat in care vinovatul trebuie sa fie editurile

Documentatia publicata de Ministerul Educatiei pentru elaborarea de noi manuale este imprecisa si incompleta in zona manualelor digitale, a declarat presedintele Uniunii Editorilor din Romania, Mihail Penescu, in cadrul unei conferinte referitoare la situatia manualelor. Acesta a sustinut ca Ministerul nu mai are decat rolul de a proteja firmele prietene de o concurenta deschisa si ca proiectul ministerului pentru manualele de clasa I si a II-a este proiectul unui esec anuntat in care vinovatul, anuntat si el, trebuie sa fie editurile.

Fotolii de masaj in spatiile de relaxare ale angajatilor din Romania

Tot mai multe companii din Romania au inceput sa doteze spatiile dedicate managementului si pe cele dedicate angajatilor cu fotolii de masaj pentru eliminarea stresului si pentru imbunatatirea starii de confort fizic. Pauzele de masaj s-au dovedit a fi un adevarat succes in randament pentru angajati, acesta fiind bonusul de care ei au nevoie.

UPDATE Intesa isi re-gandeste prezenta pe piata din Romania dupa pierderile de anul trecut

Italienii de la Intesa Sanpaolo au avut in 2013 o pierdere de 37 milioane euro in Romania si a anuntat ca isi reevalueaza prezenta pe piata in mai multe tari printre care si Romania, luand in calcul inclusiv acorduri cu alti jucatori internationali. O retragere este mai putin probabila in acest moment, banca inchiriind chiar in aceasta perioada spatii intr-o cladire de birouri pe termen de cinci ani. Intesa mai este implicata intr-un proiect alaturi de Posta Romana, care ar urma sa fie finalizat in aceasta vara. Vezi in finalul textului pozitia oficiala a bancii, transmisa in jurul orei 16.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )