Libnet.ro
UNICEF

13:15

Zeci de persoane protesteaza din nou impotriva votului pentru Sova

România Liberă România Liberă,
Zeci de persoane protesteaza din nou impotriva votului pentru Sova

Aproximativ o suta de persoane s-au adunat din nou in centrul Capitalei, la Universitate, vineri seara, pentru a protesta fata de respingerea solicitarii DNA de retinere si arestare a lui Dan Sova. continuă pe România Liberă

Sute de persoane protesteaza din nou impotriva votului pentru Sova

Sute de persoane protesteaza, in intreaga tara, fata de respingerea solicitarii DNA de retinere si arestare a lui Dan Sova.

Aproximativ 100 de persoane protesteaza la Universitate fata de respingerea in Senat a arestarii lui Dan Sova

Aproximativ 100 de persoane protesteaza la Universitate, miercuri seara, fata de avizul negativ dat de senatori in cazul cererii de retinere si arestare a lui Dan Sova si al urmaririi penale fata de Varujan.

FOTO. Alina Gorghiu acuza, din nou, PSD ca ridica UN NOU ZID ANTI-JUSTITIE in cazul senatorilor Sova si Valcov

Alin Gorghiu, co-presedintele Partidului National LIberal, isi continua tirada impotriva PSD. intr-un nou mesaj postat marti pe contul sau de Facebook, Gorghiu ii acuza din nou pe social-democrati ca ridica un nou zid anti-justitie, dovada in plus fiind decizia Biroului Permanent al Senatului de luni de a tergiversa votul in plen in cazul senatorului Sova.

Traian Basescu, asteptat din nou la Parchet. Ce metoda va adopta de aceasta data ex-presedintele

UPDATE:Traian Basescu trebuie sa ajunga din nou astazi in fata procurorilor. Avocaul fostului presedinte a cerut timp, saptamana trecuta, pentru a studia dosarul in care este acuzat clientul.

Klaus Iohannis, prima reactie in cazul Dan Sova: Parlamentul a blocat din nou o cerere a justitiei

Presedintele Klaus Iohannis afirma, intr-o prima reactie dupa ce Senatul a respins arestarea lui Dan Sova, ca Parlamentul a blocat din nou o cerere a justitiei.

ANDRA, anunt important pe Facebook: Sunt insarcinata din nou Uite ce spune Catalin Maruta

Andra si Catalin Maruta sunt foarte fericiti: au anuntat in aceasta dimineata ca vor fi din nou parinti. Frumoasa cantareata.

VIDEO Momente incredibile in Parlament: Senatoarea Florina Jipa i-a dat cu mir pe frunte lui Dan Sova, inaintea votului pentru ridicarea imunitatii: Mai lasati-ma cu Constitutia!

Senatoarea Florina Jipa UNPR) i-a dat cu mir pe frunte colegului sau Dan Sova, miercuri la pranz, inaintea votului din plen pentru ridicarea imunitatii fostului ministru, anunta B1 Tv. Dan Sova nu reprezinta niciun pericol, a declarat miercuri senatoarea UNPR Florina Jipa, care a explicat ca a adus de la Mormantul Sfant mirul cu care l-a uns pe acesta. Fost candidat inscris in cursa pentru un fotoliu de judecator al Curtii Constitutionale luna trecuta, Florina Jipa nu a dorit sa raspunda la intrebarea jurnalistilor daca o astfel de decizie, cum a fost cea in cazul cererii DNA pentru Dan Sova, se ia cu jumatate plus unu din voturile celor prezenti sau din majoritatea absoluta. Se ia cu jumatate plus unu. ) Mai lasati-ma cu Constitutia.

Angajatii RATB protesteaza din cauza Contractului Colectiv de Munca

Sindicatul Transportatorilor din Bucuresti a anuntat un protest, miercuri, de la ora 13. 30 la sediul central al Regiei Autonome de Transport Bucuresti RATB), din cauza nerespectarii Contractului Colectiv de Munca, potrivit Hotnews.

Vila in care trebuia sa stea Traian Basescu scoasa din nou la vanzare. Cu cat a fost nevoita RA-APPS sa scada pretul

RA-APPS mai face o incercare de a vinde casa pe care o pregatise initial pentru Traian Basescu. De data aceasta mai scade 10% din pretul ei sperand ca vineva o va cumpara. La prima incercare, din februarie,.

Jean-Claude Van Damme divorteaza din nou. De aceeasi femeie

Lovitura dura pentru Jean-Claude Van Damme. Dupa 29 de ani impreuna, sotia lui, Gladys, a depus actele de divort.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )