Libnet.ro
UNICEF

19:30

Zeci de turisti sunt blocati pe munte, in Bucegi, din cauza viscolului

Antena3 Antena3,
Zeci de turisti sunt blocati pe munte, in Bucegi, din cauza viscolului

Zeci de turisti care sunt cazati in zona Pestera - Padina din Bucegi nu pot pleca pentru cadrumul este blocat de troiene de zapada, care ajung si la un metru, in urma viscolului din noaptea de marti spre. continuă pe Antena3

Zeci de turisti cazati n zona Pestera - Padina din Bucegi nu pot pleca pentru ca drumul este blocat de zpada / Troienele ajung la un metru naltime

Zeci de turisti care sunt cazati in zona Pestera - Padina din Bucegi nu pot pleca pentru ca tu drumul este blocat de troiene care ajung si la un metru, in urma viscolului din noaptea de marti spre miercuri.

VIDEO Turisti ramasi blocati cu masinile n zapada, n Bucegi / Interventie a jandarmilor

Jandarmii montani au intervenit, in ultimele 24 de ore, in ajutorul a unsprezece turisti - intre care trei copii - ramasi blocati cu masinile in zapada, in Muntii Bucegi.

Cum isi scuza Viorica Dancila greselile de exprimare: Nu sunt importante, sunt din cauza emotiilor

Premierul Viorica Dancila considera ca greselile de exprimare pe care le-a avut in discursurile publice nu sunt la fel de importante precum greselile pe care le-ar putea face fata de cetateni. Seful.

Rodica Popescu Bitanescu, la un pas de moarte, din cauza celui mai cunoscut drog!

Una dintre cele mai indragite actrite, Rodica Popescu Bitanescu, a trecut printr-o experienta sinistra, care se putea incheia cu o tragedie, din pricina celui mai cunoscut drog. Continuarea pe.

Digi24 Omul pe seama caruia sunt puse toate relele din lume. l acuza chiar si cei pe care i ajuta

In 1903, Protocoalele inteleptilor Sionului, produse de politia secreta a Rusiei Imperiale, au dezvaluit un plan diabolic al evreilor de a obtine dominatia mondiala prin promovarea liberalismului si au devenit un pretext pentru antisemitismul din Europa. Aceste povesti au rezistat pana astazi, insa acum sunt proiectate asupra unui singur om.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )