Libnet.ro
UNICEF

22:15

De Ziua Copilului, politistul Marian Godina va fi prezent la Bookfest pentru a-si lasa o noua carte de copii

Adevărul Adevărul,
De Ziua Copilului, politistul Marian Godina va fi prezent la Bookfest pentru a-si lasa o noua carte de copii

Miercuri, 1 iunie 2016, va avea loc lansarea celei de a doua cartii a lui Marian Godina, in misiune cu Marian. Eu nu-s pitic, am ghiozdanul mare! . Evenimetul de lansare va consta intr-o conferinta de presa de la ora 16:00. continuă pe Adevărul

Merg la sala de vreo doua luni si nu se vede nimic. Oare ce nu fac bine? Raspunsul lui Marian Godina te va surprinde

Marian Godina a scris pe pagina de Facebook despre o intamplare amuzanta. -Salut, Marian. Pot sa te intreb ceva? -Deja m-ai intrebat, dar mai intreaba-ma :)) -Merg la.

Ziua Copilului, la Bookfest

Azi, pe 1 iunie, la standul Israel, tara invitata de onoare a editiei din acest an a Salonului International de Carte Bookfest, organizatorii au pregatit un program special dedicat copiilor.

Ziua Copilului. La ce evenimente puteti merge cu micutii de 1 iunie, in Bucuresti

Zilua Internationala a copilului este un motiv de sarbatoare atat pentru cei mici, cat si pentru parintii lor. Va prezentam o lista cu evenimente dedicate zilei de 1 iunie.

Idei de cadouri pentru Ziua Copilului: gadgeturi ieftine si distractive

Fie ca ai copii sau inca esti tu insuti un copil sau te simti ca unul), 1 iunie e o ocazie draguta sa faci cadouri. Conteaza mai putin daca sunt pentru altii sau pentru tine. Pentru ca mai ai putin timp la dispozitie, noi ti-am mai pregatit o lista de idei de cadouri pentru Ziua [].

Concerte ale Filarmonicii de Ziua Copilului

Cu ocazia zilei de 1 iunie, Ziua internationala a copilului, Filarmonica Brasov va sustine doua evenimente care au rolul de a promova si sprijini tinerele talente.

Ziua Copilului: idei de mesaje si SMS-uri de 1 iunie

Copilaria trebuie celebrata la orice varsta, asa ca 1 iunie este, de fapt, sarbatoarea tuturor. Fie ca vrei sa-ti feliciti proprii copii, chiar daca intre timp sunt adulti, sau prietenii cu suflet de copil, ai nevoie de inspiratie pentru mesaje. Romania Libera iti vine in ajutor si iti ofera cateva idei .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )