Libnet.ro
UNICEF

05:45

ZIUA iNDRAGOSTITILOR 2019. Cele mai frumoase mesaje, urari de ZIUA iNDRAGOSTITILOR. Google celebreaza VALENTINES DAY cu un Google Doodle special

Antena3 Antena3,
ZIUA iNDRAGOSTITILOR 2019. Cele mai frumoase mesaje, urari de ZIUA iNDRAGOSTITILOR. Google celebreaza VALENTINES DAY cu un Google Doodle special

EZIUA iNDRAGOSTITILOR in mai toata lumea, e momentul pentru cele mai frumoase mesaje pentru persoana iubita. Google sarbatoresteZIUA iNDRAGOSTITILOR 2019 cu un. continuă pe Antena3

Mesaje Valentines Day. Cele mai frumoase SMS-uri, urari si felicitari de ZIUA iNDRAGOSTITILOR

Mesaje Valentines Day. Cele mai frumoase SMS-uri, urari si felicitari de ZIUA iNDRAGOSTITILOR 2019. Valentines Day este ziua in care toti indragostitilor isi declara iubirea si isi ofera dovezi.

Ziua indragostitilor 2019. Surpriza uriasa inregistrata in Romania

Cheltuielile pentru cadouri de Ziua indragostitilor in Romania au crescut cu 50% in 2018 fata de 2016, potrivit unui studiu de profil care analizeaza tranzactiile cu cardurile de credit, debit si prepaid pe o .

VIDEO TOP 5 cele mai frumoase lovituri ale weekend-ului de FedCup - Simona Halep, pe primul loc

Pe contul oficial de Twitter al FedCup a fost publicat un top al celor mai frumoase cinci lovituri reusite in weekend. Simona Halep se afla pe primul loc, cu o lovitura din meciul disputat impotriva Karolinei Pliskova. in setul al doilea, la scorul de 1-1, romanca a ajuns incredibil la o scurta si a lasat fara replica pe ocupanta locului 5 WTA.

Cele mai frumoase aparitii de la BAFTA 2019: intre rochii de printesa si costume barbatesti FOTO

Gala premiilor BAFTA 2019 nu a fost doar un prilej de a celebra industria de film, ci si o demonstratie de creativitate a designerilor de moda. Totusi, au existat si cateva vedete cu pretentii care au calcat stramb.

eMAG cadouri Ziua Indragostitilor. 8 daruri de vispentru el si ea

EMAG cadouri Ziua Indragostitilor. Au mai ramas doar 3 zile pana la Valentines Day, asa ca daca nu ati cumparat inca un cadou pentru persoana iubita va venim in ajuta cu 8 idei.

Harta gripei in Romania! Care sunt cele mai afectate judete

Un numar de 105 de decese confirmate cu virus gripal au fost inregistrate de la inceputul sezonului rece 2018-2019, cele mai multe fiind in judetul Prahova 22 cazuri) si in municipiul Bucuresti 17.

Valentines Day. Cele mai bune idei de cadouri pentru femei de Ziua indragostitilor

Valentines Day. Pentru ca este Ziua indragostitilor Valentines Day), va facem cateva recomandari. Este o zi in care ne amintim sa spunem te iubesc, sa multumim pentru ca suntem iubiti sau sa.

Cina de Ziua indragostitilor. Sfaturi de la celebrul bucatar Gordon Ramsay

Celebrul bucatar Gordon Ramsay sare in ajutorul indragostitilor care vor sa-si impresioneze partenerii de Ziua indragostitilor, 14 februarie, fara sa para ca au depus prea mult efo.

Ziua indragostitilor. De unde vine legenda despre Sfantul Valentin

Ziua indragostitilor, sau Valentines Day, sarbatoarea occidentala a iubirii imprumutata si de romani, reprezinta o ocazie cu care indragostitii isi fac cadouri si petrec clipe romantice, insa.

Studiu Cheltuielile pentru cadouri de Ziua indragostitilor in Romania au crescut cu 50% in 2018 fata de 2016

Cheltuielile pentru cadouri de Ziua indragostitilor in Romania au crescut cu 50% in 2018 fata de 2016, potrivit unui studiu de profil care analizeaza tranzactiile cu cardurile de credit, debit si prepaid pe o perioada de patru zile, in trei ani consecutivi 11-14 februarie, intre 2016 si 2018).

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )