Libnet.ro
UNICEF

17:30

ZIUA MAMEI. Cele mai frumoase 8 melodii pe care sa i le dedici mamei tale

România Liberă România Liberă,
ZIUA MAMEI. Cele mai frumoase 8 melodii pe care sa i le dedici mamei tale

Ziua Mamei are originea in America de Nord si se sarbatoreste, in cele mai multe tari, in luna mai. in Romania, Ziua Mamei a fost legiferata in anul 2010 si se sarbatoreste in data de 8 martie, odata cu Bulgaria, Belarus, Cehia si Rusia. Iata opt melodii, selectate de publicatia The Huffington Post, pe care i le poti dedica mamei cu aceasta ocazie. continuă pe România Liberă

Mesaje de 8 Martie: cele mai frumoase citate pentru mame si pentru iubite

Mesaje de 8 martie pentru mama si pentru iubita. Desi o imagine face cat o mie de cuvinte, sunt ocazii, cum e si 8 Martie, cand cuvintele pot fi cele mai frumoase cadouri. 8 Martie e ziua cand le multumim femeilor din viata noastra - prietenei, colegei, iubitei, sotiei, mamei, bunicii - ca exista si ca alaturi de ele viata e mai interesanta.

FOTO: Cele mai FRUMOASE POLITISTE din ROMANIA zguduie Internetul. Imaginile care i-au ULUIT pe straini

Multi barbati sunt de parere ca romancele sunt printre cele mai frumoase femei din lume, iar politistele din Romania nu par sa faca exceptie.

Cele mai frumoase trasee montane din Romania: de la intortocheatele cai ale Tampei la locurile de vis din Retezat

In asteptarea verii, cand va puteti incumeta sa plecati in drumetii pe munte, Adevarul va propune o lista cu cele mai frumoase trasee montane din Romania: ce puteti vedea si care sunt capcanele pe care natura vi le poate intinde.

Cele mai frumoase plaje din Europa

Cele mai frumoase plaje din Europa. Capriciile vremii de afara ne determina rand pe rand sa visam la vara, care pare ca nu mai vine. Cei care isi planuiesc deja vacanta la soare, nerabdatori sa evadeze din cotidian, se pot inspira din lista celor mai frumoase plaje de pe teritoriul european.

FOTO Cele mai frumoase trasee montane din Maramures. Traseele din Muntii Rodnei, cele mai cautate

Printre cele mai frumoase trasee montane din Romania se numara si cele din Maramures. Spre exemplu, in Parcul National Muntii Rodnei exista nu mai putin de 19 trasee turistice pentru iubitorii muntelui.

Cele mai frumoase trasee montane din Sibiu. Drumetie pe varful Negoiu, muntele de pe care se vede Dunarea

Pasionatii de drumetii montane pot descoperi in zona Sibiului doua din cele mai frumoase trasee montane din Romania.

Cele mai frumoase trasee montane din Alba: Cheile Rametului si Ghetarul de la Scarisoara

In judetul Alba, unele dintre cele mai frumoase si spectaculoase trasee montane sunt in Muntii Trascau si in zona Ghetarului de la Scarisoara. Accesul este relativ facil, astfel incat acestea pot fi parcurse cu un efort mediu. Muntii Trascau sunt situati in partea sud-estica a Muntilor Apuseni dominand valea Muresului in aval de confluenta cu Ariesul.

Cele mai frumoase trasee montane din Hunedoara: locurile de vis din Retezat si tinutul cetatilor dacice

Hunedoara ofera calatorilor pasionati de excursiile pe munte un numar impresionant de atractii turistice. Cele mai frumoase trasee montane din Romania pot fi strabatute in Parcul National Retezat, in Muntii Orastiei unde se afla cetatile dacice, in Masivele Parang si Valcan.

VIDEO Traseul Saru Dornei - Vatra Dornei, unul dintre cele mai frumoase trasee montane din Romania

Unul dintre cele mai frumoase trasee montane din Romania se afla in judetul Suceava. Traseu dintre Saru Dornei si Vatra Dornei porneste de la podul de peste raul Neagra Sarului si consta in traversarea Dealului Negru. Din varful acestuia se pot vedea atat muntii Caliman, cat si varfurile Giumalau, Raraul si Pietrosul Bistritei, o priveliste deosebita.

Cele mai frumoase trasee montane din Romania: Incursiune in Tara Oasului, taramul peisajelor de vis si cea mai pitoreasca zona etno-folclorica a tarii

Tara Oasului este cea mai originala si mai pitoreasca zona etno-folclorica a Romaniei. Traseul Valea Talnei Luna Ses Varful Pietroasa este unul dintre cele mai interesante trasee montane din Romania, mai ales pentru ca in varful muntelui poti admira o formatiune muntoasa care are o forma antropomorfa- Sfinxul Oasului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )