Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita si in Canada

Antena3 Antena3,
Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita si in Canada

Ambasada Romaniei in Canada, impreuna cu Reteaua Romano-Canadiana din Ottawa-Gatineau ROCA) si Asociatia Studentilor Romani RSA), alaturi de numerosi voluntari, au organizat vineri, 27 noiembrie 2015,. continuă pe Antena3

1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita discret pe malul Borcei

Calarasenii au sarbatorit 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, la Orizont, iar parada trupelor si a tehnicii militare a fost cel mai asteptat moment al zilei.

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita cu fast la Chisinau. Programul manifestatiilor

Ziua Nationala a Romaniei este sarbatorita marti, 1 decembrie, cu mare fast in Republica Moldova. Unionistii vor depune flori la monumentul lui Stefan cel Mare si Sfant, vor tine discursuri si vor crea in centrul Chisinaului o harta imensa a Romaniei Mari.

Ce sarbatorim de fapt pe 1 Decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei. Evenimentul istoric care a adus romanii impreuna

Ziua Nationala a Romaniei a devenit data de 1 decembrie dupa Revolutie. Potrivit istoricilor, data este una semnificativa care celebreaza unirea tuturor romanilor.

EXCLUSIV Fotografia care arata interesul national al lui Gabriel Oprea, care a ales Dubaiul de Ziua Nationala a Romaniei

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a plecat in Dubai chiar in ziua in care romanii sarbatoreau Ziua Nationala. inainte, insa, a transmis un mesaj de unitate si solidaritate catre toti romanii.

FOTO Cum au petrecut barladenii de Ziua Nationala a Romaniei. Punctul de atractie: fasolea cu aroma de carnaciori

Din ciclul de manifestari organizate de autoritatile barladene pentru a marca ziua de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, cele mai atractive pentru publicul larg au fost cele care au avut loc in fata Cercului Militar.

1 Decembrie: programul complet al evenimentelor organizate in marile orase ale tarii de Ziua Nationala a Romaniei

Romanii de pretutindeni sarbatoresc marti, 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei si in marile orase ale tarii vor fi organizate o multime de evenimente dedicate sarbatorii. Adevarul va prezinta programul de Ziua Nationala.

Tentativa de atentat la Targu Secuiesc. Cum relateaza presa din Ungaria incidentele petrecute in Secuime, de Ziua Nationala a Romaniei

Tentativa de atentat la Targu Secuiesc. Presa din Ungaria a relatat, marti, pe scurt, citand comunicatul DIICOT si, in unele cazuri, site-uri din Romania, despre incidentele care au avut loc, pe 1 Decembrie, la parada de Ziua Nationala a Romaniei, la Targu Secuiesc.

Bucurestenii au sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei cu fasole si ciolan: E buna fasolica, mai ales ca e gratuita

Peste 10. 000 de oameni au fost prezenti in acest an la parada militara organizata in Piata Constitutiei de Ziua Nationala a Romaniei. Cei mai multi s-au inghesuit sa prinda un loc in fata multimii de unde sa poata vedea defilarea, insa au plecat acasa cu buza umflata. Altii insa au fost mai interesati de portiile gratuite de fasole cu ciolan impartite gratuit de primarie.

Google sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei printr-un logo in care apare Coloana Infinitului

Google sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei printr-un logo special, care include in structura sa Coloana Infinitului a lui Constantin Brancusi, noua imagine putand fi admirata marti pe pagina principala a versiunii in limba romana a motorului de cautare.

Programul manifestarilor care se organizeaza la Piatra Neamt de Ziua Nationala a Romaniei

De Ziua Nationala a Romaniei, la Piatra Neamt vor avea loc mai multe evenimente. Pe langa parada militara traditionala, pietrenii si oaspetii din orasele infratite vor asista si la un concert de muzica populara in Piata Stefan cel Mare.

De Ziua Nationala a Romaniei, montaniarzii de la Asociatia de Turism Chindia vor arbora tricolorul pe varful Olympus din Cipru

Membrii Asociatiei de Turism Chindia, initiatorii TOP 28, vor cuceri, de Ziua Nationala a Romaniei, varful Olympus din Cipru. De asemenea, steagul Municipiului Targoviste va fi si el arborat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )