Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ziua Nationala, sarbatorita de Google printr-un Doodle Special

Playtech Playtech,
Ziua Nationala, sarbatorita de Google printr-un Doodle Special

Ziua Nationala este subiectul celui mai nou Doodle de la Google. De Ziua Nationala a Romaniei, Google si-a schimbat logo-ul de pe prima pagina, pentru a le face o mica bucurie tuturor romanilor. Ziua Nationala a Romaniei nu a fost mereu sarbatorita pe data de 1 decembrie. intre anii 1866 si 1947, se sarbatorea pe []. continuă pe Playtech

Ziua Nationala, sarbatorita la Orizont. Parada trupelor si a tehnicii militare, cel mai asteptat moment de 1 Decembrie

Calarasenii sarbatoresc pe 1 Decembrie Ziua Nationala a Romaniei, iar parada trupelor si a tehnicii militare va avea loc la Orizont, ca in fiecare an, fiind cele mai asteptat moment al zilei.

Parada de la Focsani, de Ziua Nationala a Romaniei, va incepe la ora 11.30

Si in acest an, Ziua Nationala a Romaniei va fi sarbatorita la Focsani printr-un program special realizat de autoritatile locale si militare.

FOTO Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita si la Alexandria. Municipalitatea a impartit 2600 de portii de varza cu ciolan

Sute de alexandreni au iesit din case, astazi, pentru a asista la ceremonia prilejuita de implinirea a 98 de ani de la Marea Unire de la 1 decembrie 1918. Locul de intalnire al celor care au vrut sa marcheze aniversarea Marii Uniri a fost monumentul Eroilor din Primul Razboi Mondial, amplasat in fata Prefecturii Teleorman. Aici s-a desfasurat ceremonialul civil religios si militar de Ziua Nationala a Romaniei.

Ziua Nationala a Romaniei va fi sarbatorita, la Alexandria, cu muzica, vin fiert si varza cu ciolan

Municipalitatea pregateste pentru Ziua Nationala a Romaniei, 1 decembrie 2016, 2600 de portii de varza cu ciolan. Alexandrenii care se vor aduna pe platoul de la Finantele Publice Teleorman pentru a serba Ziua Romaniei vor primi, tot din partea municipalitatii, vin fiert.

Ziua Romaniei sarbatorita in strada la Bruxelles: Unionistii din platforma Actiunea 2012 au organizat o manifestatie in fata institutiilor europene

Unionistii de pe ambele maluri ale Prutului sarbatoresc Ziua Nationala a Romaniei chiar in fata Parlamentului European. De 1 Decembrie, mai multe persoane din Republica Moldova si Romania au.

Ziua Nationala a Romania. Cele mai spectaculoase imagini de la parade de 1 Decembrie FOTO

Ziua Nationala a Romaniei a fost sarbatorita cu mare fast la Craiova, iar mii de oameni au fost prezenti la eveniment.

Site-ul unde apar toate mesajele scrise online de romani de Ziua Nationala. Cum functioneaza lamultianiromania.ro

Valentin Vesa 37 de ani) este un specialist media din Cluj-Napoca si a creat o platforma care cuprinde toate mesajele pe care le scriu romanii de Ziua Nationala pe Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Google+. Platforma se numeste lamultianiromania. ro.

Bai, stii ce vreau eu de Ziua Nationala a Romaniei?

Efectiv m-am saturat de toata parada de Ziua Nationala. Cu profundul respect pe care il am Armatei Romane, este Ziua Nationala a Romaniei, nu Ziua Armatei!.

Ministrul Apararii, de Ziua Nationala: Este ziua tuturor romanilor. Va multumesc pentru dragostea si sprijinul constant pe care il aratati armatei si militarilor

Ministrul Apararii, Mihnea Motoc, le-a transmis romanilor, de Ziua Nationala, multumiri pentru dragostea si sprijinul acordat armatei si militarilor.

Mii de brasoveni au indurat frigul pentru a sarbatori ziua nationala in centrul orasului

Mii de oameni au iesit din case si au indurat temperaturile aflate la limita inghetului pentru a asista la manifestarile organizate de Ziua Nationala. Oamenii au facut poze cu militarii si s-au strans in Piata Sfatului pentru a sarbatori impreuna 1 Decembrie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3169 seconds )