Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ziua Porumbului, anulata din cauza pestei porcine

B1 B1,
Ziua Porumbului, anulata din cauza pestei porcine

Epidemia de pesta porcina duce si anularea festivalurilor traditionale pentru fermerii romani. Ziua Porumbului nu va mai fi organizata in 2018 a anuntat Nicolae Sitaru, organizatorul celui mai important. continuă pe B1

Peste 4.200 de porci omorati in judetul Constanta din cauza pestei porcine africane. Care sunt localitatile afectate

Virusul pestei porcine africane a fost confirmat in 53 de focare din judetul Constanta, iar in 25 de localitati s-a trecut la omorarea preventiva a porcilor.

Cum risca Romania sa ramana fara porci de Craciun din cauza pestei porcine africane: de la sacrificari pe banda rulanta la lipsa despagubirilor

Virusul pestei porcine africane determina tot mai multi gospodari sa-si sacrifice de buna voie porcii din ograda, in speranta ca se vor alege totusi cu ceva in lipsa despagubirilor pe care ar fi putut sa le ia de la Comisia Europeana.

Virusul pestei porcine africane, confirmat la porcii dintr-o gospodarie din apropierea Capitalei

Prezenta virusului Pestei Porcine Africane PPA) a fost confirmata, de catre Institutul de Diagnostic si Sanatate Animala Bucuresti, la porcii dintr-o anexa gospodareasca a unei stane, situata in camp, la o distanta de aproximativ 4 km de localitatea Tunari, in directia localitatii Stefanesti, din judetul Ilfov, a transmis ANSVSA.

Piata cartofilor iN DERIVA din cauza fenomenelor meteo EXTREME: Preturile, de doua ori mai mari in 2018 fata de anul trecut

Pretul cartofilor este de doua ori mai mare in 2018 fata de anul trecut, din cauza ca fenomenele meteo extreme au injumatatit recoltele fermierilor. Astfel, pretul a crescut cu 30% de la 0,6 lei pe.

Circulatie ingreunata pe Autostrada Soarelui din cauza a trei accidente: Zece masini implicate

Circulatia rutiera este ingreunata, luni dimineata, pe sensul catre litoral al Autostrazii Soarelui, din cauza a trei accidente in care au fost implicate zece masini. Potrivit Centrului Infotrafic din.

Ucraina construieste un gard de sarma ghimpata la granita cu Romania pentru a impiedica raspandirea pestei porcine: in tara noastra, zonele contaminate sunt delimitate cu banda de plastic(FOTO)

La granita dintre Romania si Ucraina se ridica un gard de sarma ghimpata menit sa impiedice trecerea mistretilor si astfel raspandirea pestei porncine africane. Barajul este construit de autoritatile.

Harta pestei porcine - ce reguli trebuie respectate n zonele afectate

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentara ANSVSA) a publicat joi harta focarelor de pesta porcina din Europa si din Romania, adaugand si un set de masuri ce trebuiesc adoptate de fermele si gospodariile din zonele afectate.

Ce i-au facut doctorii este de neiertat. Va suferi o viata intreaga din cauza greselii lor

O femeie din Iowa pretinde ca un doctor i-a indepartat incorect rinichiul, iar interventia chirurgicala gresita a dus la o boala incurabila. Dena Knapp spune ca ar fi trebuit sa faca o.

Apple va pierde o gramada de bani din cauza Netflix

Prin intermediul celei mai recente actualizari pentru Netflix, creatorii serviciului de streaming incearca sa priveze Apple de 30% din valoarea abonamentelor. Conform celor de la TechCrunch, Netflix a inceput un experiment in 33 de tari in care este disponibil. Testul implica schimbare metodei de plata a abonamentului la serviciul de streaming, in asa fel incat [].

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )