Libnet.ro
UNICEF

15:45

Zodia de care trebuie sa te feresti in luna aprilie

Antena3 Antena3,
Zodia de care trebuie sa te feresti in luna aprilie

Odata cu venirea lunii aprilie, astrele s-au canalizat pe o anumita zodie care ii va enerva pe toti cei din jur! Nu, nu e vorba ca nu-si fac treaba, ci pur si simplu sunt incapatanati si nu sunt de acord cu. continuă pe Antena3

Zodiile care vor straluci in luna aprilie. Afla daca te numeri printre ele

Chiar daca primavara a inceput, conform calendarului, in martie, zilele cu adevarat calde si luminoase vin anul acesta de-abia in aprilie. Ei bine, luna aceasta, cateva zodii vor fi rasfatate, nu numai de.

Angajatii MAI vor primi norma de hrana pentru luna aprilie inainte de Paste. Salariile vor fi platite dupa sarbatori

Ministerul Afacerilor Interne a anuntat ca intreg personalul MAi va primi, in data de 5 aprilie, intreaga norma de hrana cuvenita pentru luna aprilie, salariile urmand a fi platite in mod normal in ziua de 14 a lunii.

Angajatii MAI si MApN vor primi norma de hrana pentru luna aprilie inainte de Paste. Salariile vor fi platite dupa sarbatori

Ministerul Afacerilor Interne si Ministrul Apararii Nationale au anuntat ca angajatii din cele doua ministere vor primi inainte de sarbatorile de Paste intreaga norma de hrana cuvenita pentru luna aprilie, salariile urmand a fi platite in mod normal in ziua de 14 a lunii.

Cinci cursuri de formare profesionala pentru someri, organizate in luna aprilie

In luna aprilie, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de MuncaAJOFM) organizeaza 5 cursuri de formare profesionala pentru 70 de persoane aflate in cautarea unei slujbe.

Horoscopul iubirii in luna aprilie. Zodia care se va desparti de partener

Dragostea pluteste in aer la inceput de aprilie si va inflori la fel ca pomii din natura. Berbec - Esti pe punctul de a intra intr-o relatie serioasa, care va dura mult timp, daca vei sti sa iti.

SALARII PENSII PASTE 2018. Cand vor primi pensiile romanii in luna aprilie

SALARII PENSII PASTE 2018 Pensiile aferente ultimei luni au fost achitate pana pe data de 30, in conditiile in care procesul este unul de durata, care necesita aproximativ doua saptamani, in fiecare.

Cele CINCI zodii pentru care VIATA incepe in luna aprilie! Vor fi, cu siguranta, vedetele ZODIACULUI!

Astrologii sustin ca anul 2018 va fi anul marilor schimbari pentru anumite semne zodiacale. O mare parte dintre nativi vor trece prin transformari radicale, majoritatea cu impact pozitiv asupra vietii.

Istoria iepurasului de Paste pe care trebuie sa o cunosti

Istoria Iepurasului de Paste Odata ce sfanta lumina a invierii patrunde in casele si sufletele noastre, vine si momentul in care cei mici asteapta cadourile pe care le primesc de la iepuras. Iata care.

Horoscop. Zodia care va avea un noroc urias in urmatoarele trei luni

Daca anul 2018 vine cu noroc in cariera, in dragoste si in sanatate, un nativ din zodiac precis se va bucura de toate acestea in urmatoarele trei luni. Pentru zodia Gemeni, urmatoarele trei luni vor.

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci dupa ce te trezesti. Beneficii pentru intreaga zi

Atunci cand te trezesti dimineata, in mod normal, primul lucru pe care ar trebui sa il faci estesa te intinzi bine de tot. Mai mult, daca te intinzi dimineata, vei stimula circulatia sangelui si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )