Libnet.ro
UNICEF

23:45

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci dupa ce te trezesti. Beneficii pentru intreaga zi

Antena3 Antena3,
Primul lucru pe care trebuie sa-l faci dupa ce te trezesti. Beneficii pentru intreaga zi

Atunci cand te trezesti dimineata, in mod normal, primul lucru pe care ar trebui sa il faci estesa te intinzi bine de tot. Mai mult, daca te intinzi dimineata, vei stimula circulatia sangelui si. continuă pe Antena3

Adrian Tutuianu, PSD: Se va infiinta un grup de lucru care sa modifice Legea insolventei

Senatorul PSD Adrian Tutuianu a declarat luni, intr-o conferinta de presa la Targoviste, ca va fi infiintat un grup de lucru care sa modifice Legea insolventei, astfel incat firmele sa nu mai poata prelungi ani de zile acest proces.

Se va infiinta un grup de lucru care sa modifice Legea insolventei

Senatorul PSD Adrian Tutuianu a declarat astazi, intr-o conferinta de presa la Targoviste, ca va fi infiintat un grup de lucru care sa modifice Legea insolventei, astfel incat firmele sa nu mai poata prelungi ani de zile acest proces, informeaza Agerpres.

Horoscopul zilei 31 martie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Zodia care trebuie sa aibe grija in relatiile personale

Berbec - atentie la partenerul de viata. Trebuie sa fie mai receptiv la ce simte partenerul de viata. Comunicarea este cuvantul de ordine. Taur - sanatatea este vizata. Au nevoie de putin mai multa.

Istoria iepurasului de Paste pe care trebuie sa o cunosti

Istoria Iepurasului de Paste Odata ce sfanta lumina a invierii patrunde in casele si sufletele noastre, vine si momentul in care cei mici asteapta cadourile pe care le primesc de la iepuras. Iata care.

Sapte locuri uimitoare pe care trebuie sa le vizitezi inainte sa dispara

Daca ti-ai facut deja o lista cu locuri pe care vrei sa le vezi de-a lungul vietii, ar trebui sa stii ca unele destinatii necesita sa le acorzi prioritate. Sunt multe locuri cu o istorie bogata pe cale de disparitie si ar fi pacat sa nu reusesti sa le.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )