Libnet.ro
UNICEF

21:00

Zona euro trebuie sa isi accelereze integrarea pentru a se evita alte iesiri din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Zona euro trebuie sa isi accelereze integrarea pentru a se evita alte iesiri din UE

Zona euro trebuie sa isi accelereze integrarea economica si politica, pentru ca in caz contrar alte state ar putea fi tentate sa urmeze exemplul Marii Britanii si sa iasa din Uniunea Europeana, a declarat duminica Pierre Moscovici, comisarul european pentru afaceri economice, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Inflatia din zona euro a revenit in iunie in teritoriu pozitiv, cu un ritm de 0,1%

Preturile de consum din zona euro au crescut in iunie cu 0,1% fata de aceeasi perioada a anului trecut, revenind in teritoriu pozitiv, dar inflatia este departe de tinta de aproape 2% a Bancii Centrale Europene BCE), pentru care institutia a adoptat o.

Rata somajului din zona euro, la cel mai redus nivel din iulie 2011

Rata somajului in zona euro a scazut la 10,1% in mai, de la 10,2% in aprilie si 11% in perioada similara din 2015, ajungand la cel mai redus nivel din iulie 2011, precizeaza datele publicate de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Inflatia din zona euro a revenit in teritoriu pozitiv

Rata anuala a inflatiei din zona euro a revenit in teritoriu pozitiv in iunie, conform estimarii preliminare publicate ieri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

BREXIT. Un comisar european avertizeaza: Trebuie sa fim mai hotarati! Altfel vor exista si alte iesiri din UE

Zona euro ar trebui sa isi accelereze integrarea economica si politica, pentru ca in caz contrar alte state ar putea fi tentate sa urmeze exemplul Marii Britanii si sa iasa din Uniunea Europeana,.

Verdict de la Bruxelles: Zona euro nu se va extinde in urmatorii trei ani

Comisia Europeana nu se asteapta la o extindere a zonei euro in urmatorii cel putin trei ani, afirma vicepresedintele CE Valdis Dombrovskis, comisar UE pentru Euro si pentru Dialog Social, citat de site-ul agentiei Reuters, transmite Mediafax.

Ce se va intampla cu zona euro in urmatorii trei ani. Anuntul facut de vicepresedintele Comisiei Europene

Comisia Europeana nu se asteapta la o extindere a zonei euro in urmatorii cel putin trei ani, afirma vicepresedintele CE Valdis Dombrovskis, comisar UE pentru Euro si pentru Dialog Social, citat de site-ul.

Avertisment BCE: Brexit ar putea incetini zona euro

Decizia alegatorilor din Marea Britanie de a vota pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana Brexit) ar putea afecta recentele imbunatatiri inregistrate in economia zonei euro, a avertizat vineri economistul sef al BCE, Peter Praet, transmite MarketWatch, potrivit Agerpres.

Canto-yes vs Canto-no: Eric Cantona isi anunta candidatura pentru postul de selectioner al nationalei Angliei intr-un stil propriu (VIDEO)

Fostul mare jucator al lui Manchester United, Eric Cantona, si-a anuntat candidatura pentru postul de antrenor al Angliei intr-un video difuzat de Eurosport. Fostul fotbalist a propus un referendum, pe model.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )