Libnet.ro
UNICEF

15:15

La 10 ani se lupta sa traiasca. Mihnea poate invinge cancerul doar cu ajutorul tau

Antena3 Antena3,
La 10 ani se lupta sa traiasca. Mihnea poate invinge cancerul doar cu ajutorul tau

De trei luni traieste cu dureri greu de imaginat. Mihnea are 10 ani si a fost diagnosticat cu cea mai grava forma de leucemie. Trebuie sa ajunga urgent intr-o clinica specializata din Italia unde i se va face un. continuă pe Antena3

Satu Mare:Tanar arestat dupa ce a violat si ucis o fata de 10 ani. ...

Un tanar a fost arestat preventiv dupa ce a violat si a ucis o fetita de 10 ani, din Satu Mare, cadavrul copilei fiind gasit intr-un sac, la marginea unui lac secat, informeaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Politiei Satu Mare, Ana Petric, a declarat, sambata, ca politistii si procurorii au gasit, vineri dupa-amiaza, cadavrul unei fetite in varsta de 10 ani, care era cautata de mai multe zile intrucat familia anuntase ca a disparut de acasa duminica trecuta. Cadavrul fetitei a fost gasit .

BESTIA cu chip uman: Un tanar a fost arestat preventiv dupa ce a violat si ucis o fetita de 10 ani

Un tanar a fost arestat preventiv dupa ce a violat si a ucis o fetita de 10 ani, din Satu Mare, cadavrul copilei fiind gasit intr-un sac, la marginea unui lac secat, la cateva zile dupa ce familia o daduse.

Satu Mare: Fetita de 10 ani, violata si ucisa de iubitul surorii ei

O fetita de 10 ani din Satu Mare a fost violata si ucisa de concubinul surorii ei mai mari, cadavrul copilei fiind gasit intr-un sac, la marginea unui lac secat, la cateva zile dupa ce familia o daduse.

Ronnie OSullivan spune ca a refuzat un blat in urma cu 10 ani

Intr-o perioada in care suspendarea lui Stephen Lee pentru aranjarea mai multor meciuri tine capul de afis in snooker, campionul mondial Ronnie OSullivan vine si afirma ca in urma cu zece ani o persoana i-a oferit 20. 000 de lire sterline sa tranteasca un meci din Premier League.

Japonia vine cu un stand la Targul Tehnic International Bucuresti 2013, pentru prima data dupa 10 ani

Japonia va fi prezenta cu un stand la editia din acest an a Targului Tehnic International Bucuresti - TIB, pentru prima data dupa zece ani, a anuntat Organizatia Japoneza pentru Comert Exterior JETRO) intr-un comunicat de presa. Japonia va fi reprezentata de 5 companii: ICT, Taisei Kiko, Sekisui Chemical, Rex Industries si Kansai Automation, standul fiind dedicat solutiilor si echipamentelor pentru tratarea apei si modernizarea infrastructurii de conducte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )